Βαθμός χρυσάφι στην δύσκολη έδρα της Καλαμάτας απέσπασε ο Αιολικός-Μια ανάσα από την κορυφή πλέον ο ΑΙΟ

Την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου έχασαν Καλαμάτα και Αιολικός, που έμειναν στο 0-0.

Η «Μαύρη Θύελλα» είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ ο Αιολικός είχε παραταχθεί με αμυντικό πλάνο και απειλούσε με αντεπιθέσεις. Παρά τις προσπάθειες των Καλατζή και Τσάτσου, η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ, ενώ ο Τόρες είχε κάποιες καλές στιγμές για τους νησιώτες. Στο γήπεδο της Παραλίας βρέθηκαν περίπου 250 φίλοι των γηπεδούχων, που αποχώρησαν απογοητευμένοι.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, μην μπορώντας να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο πρώτο μέρος οι «μελανόλευκοι» απείλησαν στο 8’ με την κεφαλιά του Τριάντου, το σουτ του Καλαντζή στο 27’, ενώ κοντά στο γκολ βρέθηκε ο Σκάρος στο 39, όταν πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από γύρισμα του Νιφορόπουλου.

Στην επανάληψη οι ρυθμοί έπεσαν με τις δύο ομάδες να μην πιέζουν ιδιαίτερα τα αντίπαλα καρέ. Καλύτερη στιγμή για την Καλαμάτα ήταν αυτή στο 69’, όταν ο Καλαντζής με κεφαλιά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Άλμπι απομάκρυνε πριν τη γραμμή και στην εξέλιξη της φάσης ο Δημητριάδης σούταρε άουτ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Κουρμπανάς): Πάππος, Τριάντος, Μαρτίνος (89’ Γεωργακόπουλος), Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Νιφορόπουλος, Σκάρος, Αργυρόπουλος (73’ Ηλιόπουλος), Τσάτσος (86’ Χαρίτος), Καλαντζής,  Δημητριάδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γούτης): Γόμος, Πασαλίδης (69’ Λαλλάς), Μαγγανάς, Αλμπι, Παπαζούδης, Μπακάλης, Γαλας, Μίχος, Τόρες, Μιχαλάκης, Ζαγοριανός

Πηγη onsports.gr