Σήμερα: «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΗ» από την νεανική εστία Πελόπης Λέσβου

Η νεανική εστία Πελόπης, διοργανώνει φέτος για 1η φορά την «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΗ»
, μια τελείως διαφορετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στην κεντρική πλατεία Αγίου Γεωργίου του χωριού, αποτελούμενη από δύο μέρη, το πνευματικό όπου παιδιά της νεανικής εστίας του χωριού θα παρουσιάσουν μια Χριστουγεννιάτικη, θεατρική παράσταση, θα τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα ψάλλουν πανέμορφους, βυζαντινούς, εκκλησιαστικούς ύμνους!
Το δεύτερο μέρος (το κοσμικό), όπου μια ομάδα καλλιτεχνών από την Αθήνα θα παραβρεθεί στην γιορτή, αποτελούμενη από Άγιο Βασίλη όπου θα μοιράσει δώρα στα παιδιά, κλόουν, ζογκλέρ, face paint και ταχυδακτυλουργό, όπου τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να δουν ζωντανά κόλπα και τρικ από έμπειρους επαγγελματίες του είδους!!!

Επίσης, τα παιδιά θα ψάλλουν τα κάλαντα, θα παίξουν και θα ψυχαγωγηθούν μέσα από αγνά, πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα!! Κατά τη διάρκεια της γιορτής, θα υπάρξει και παζάρι, όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν αντικείμενα, χειροποίητα (από τα παιδιά) και μη, για την ενίσχυση της νεανικής εστίας σε πολύ-πολύ χαμηλές τιμές!!!

Θα κεραστεί τσάι, ζεστό καϊνάρ, καλαμπόκι, κάστανα, ούζο, κρασί και μπουφές με τοπικά εδέσματα στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου του χωριού!!!

Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να ζήσετε φέτος τα Χριστούγεννα……. «το κάτι διαφορετικό»!!!!