ΣΦΑΜ: «Δεν επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος με την σχεδόν καθημερινή προπόνηση της ομάδας της ΑΕΛΚ;»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης για τον ορισμό του αγώνα του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας στην Καλλονή και όχι στην Μυτιλήνη. Άλλη μια κόντρα διαφαίνεται στον ορίζοντα με το μήλον της έριδος το «Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης» Αναλυτικά:


Με αφορμή τον μη ορισμό του αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας, με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας, την Τετάρτη, 17/12/14 απορούμε γιατί και πάλι θα πρέπει να ξεσπιτωθούμε από την φυσική μας έδρα, την στιγμή που η ομάδα της Καλλονής αγωνίζεται εκτός Νησιού. Επίσημη διευκρίνιση είναι πως θα επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Γιατί αξιότιμοι Κύριοι; Δεν επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος με την σχεδόν καθημερινή προπόνηση της ομάδας της ΑΕΛΚ; Με τα ενενήντα αγωνιστικά λεπτά θα καταστραφεί το γήπεδο;

Καλούμε την Διοίκηση της ομάδας μας, να σταματήσει να δείχνει την συγκεκριμένη ανεκτικότητα στο θέμα, να υπερασπιστεί την επένδυση που έχει κάνει και να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες απέναντι στην προκλητική και αδιάλλακτη στάση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Το γήπεδο Μυτιλήνης είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ και όχι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ καμίας ΠΑΕ.


Επίσης καλούμε σε συσπείρωση όλους τους φιλάθλους μας, να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας μας και συγκεκριμένα με τον ΠΑΟ Βάρδας, αλλά και τους παίχτες μας να αποδείξουν την ανωτερότητα τους εντός του αγωνιστικού χώρου.

Με εκτίμηση,
ΣΦΑΜ.