Γιατί απείχε από την τροπολογία σχετικά με το ΣΑΡΛΙΤΖΑ και τις ιαματικές πηγές ο ΣΥΡΙΖΑ;

Είναι απορίας άξιο για ποιό λόγο το ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να γίνει Κυβέρνηση απείχε από τη τροπολογία σχετικά με το ΣΑΡΛΙΤΖΑ και τις ιαματικές πηγές.


Ακόμη και αν διαφωνούσαν με τον τρόπο διαδικασίας , θα μπορούσαν να ψηφίσουν παρών, όχι να απέχουν που συνδυάζεται ουσιαστικά με αρνητική ψήφο.
Εάν ο Υπουργός Δικαιοσύνης και συντοπίτης μας κ.Αθανασίου δεν ήταν στη Βουλή το Σάββατο στις 20 Δεκεμβρίου να προλάβει στο παρά πέντε τη διαδικασία που ενδιέφερε όλη την περιοχή της Θερμής, τότε όλη η διαδικασία θα πήγαινε πίσω και θα έδινε τη νέα χρονιά ραντεβού, εάν δεν πηγαίναμε και σε εκλογές, που θα συνέχιζαν την καθυστέρηση.

Είναι γόνιμο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο και κυρίως στη Θερμή να μας ενημερώσουν για ποιό λόγο απείχαν...

Μπορεί κάποιος να πει ότι διαφωνούσαν με το εύρος και πλήθος των τροπολογιών στη Βουλή...

Ας τους θυμίσει ότι οι πρώτες τροπολογίες από το μεγάλο πλήθος...ήταν δικιές τους....

Τέλος, αξίζει να ειπωθεί ότι όταν όλη η πολιτική ηγεσία και οι τοπικοί άρχοντες βλέπανε την ΑΕΛΚ με τον Ολυμπιακό , ο Υπουργός Δικαιοσύνης ήταν μέσα στη Βουλή και  με το λόγο του υπέρ της τροπολογίας, ουσιαστικά "κλείδωνε" θετικά την υπόθεση "ΣΑΡΛΙΤΖΑ".

Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν βρέθηκε ένας πολιτικός που αντί να βλέπει ποδόσφαιρο, "δούλευε" Σάββατο απόγευμα (απρόσμενα θετικό για πολιτικό) για το καλό του τόπου του.

Γόνιμο είναι να το ακολουθήσουν όλοι οι πολιτευτές και τοπικοί άρχοντες...

Γράφει ο Πολιτικός