Έρχεται σήμερα ο Ολυμπιακός στην Μυτιλήνη μετά από 14 χρόνια – Συναγερμός στους φιλάθλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αδιαχώρητο αναμένεται να επικρατήσει σήμερα στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης από τους πολυάριθμους φίλους του Ολυμπιακού που θα επιφυλάξουν εντυπωσιακό καλωσόρισμα στην αποστολή του πρωταθλητή Ελλάδος!


Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσγειωθούν στην Μυτιλήνη με πτήση τσάρτερ για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ Καλλονής (19:30) και θα γίνουν δεχτοί με… τιμές από μεγάλο αριθμό φίλων της ομάδας που όπως είναι λογικό θα κατακλύσουν το αεροδρόμιο. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αποστολή του Ολυμπιακού μαζί με την ομάδα της Κ20 και πιθανών και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγελη Μαρινακη θα προσγειωθούν στην Μυτιλήνη στις 18:30 (και όχι 19:30 όπως αρχικά είχε διαρρεύσει για λόγους ασφαλείας) το απόγευμα με πτήση τσάρτερ που θα τους μεταφέρει από την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποστολή του Ολυμπιακού θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Elysion ενώ η αντίστοιχη ομάδα της Κ20 μαζί με τους παράγοντες που θα ακολουθήσουν την αποστολή στο ξενοδοχείο lasia.

Ο σύνδεσμος της Θύρας 7 Μυτιλήνης έχει ετοιμάσει μεγάλη υποδοχή στους παίχτες και τα μέλη της αποστολής καθώς από τις 16:00 τα μέλη του και φίλαθλοι του πρωταθλητή Ελλάδος θα συγκεντρώνονται στον σύνδεσμο που βρίσκεται στην προκυμαία Μυτιλήνης, όπου από εκεί γύρω στις 17:30 με μότο πορεία θα φτάσουν στο αεροδρόμιο της πόλης μας περιμένοντας να αποθεώσουν τον Μιτσελ και τους παίχτες του.

Να τονίσουμε ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια κατά την διαμονή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Μυτιλήνη. Για το λόγο αυτό έχει είδη επιστρατευτεί ειδική ομάδα αστυνομικών από την Χίο.

Το LesvosPost.com θα έχει το πλήρες ρεπορτάζ με βίντεο και φωτογραφίες από την παραμονή του Ολυμπιακού στην Μυτιλήνη. Αύριο μην ξεχνάτε την live μετάδοση μας από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης που θα ξεκινήσει στις 18:30, όπου και θα έχουμε πλήρες ρεπορτάζ μέσα και έξω από το δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης και τον ιστορικό αγώνα για το νησί μας και την ΑΕΛΚ.

Μετά από 14 χρόνια ξανά στην Μυτιλήνη

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει άλλες δύο φορές στο παρελθόν για να αγωνιστεί στη Μυτιλήνη, ενώ έχει αντιμετωπίσει και πέρυσι την Καλλονή, ως τυπικά όμως γηπεδούχο στο ΟΑΚΑ. Η τελευταία φορά που ήρθε στο νησί, ήταν περίπου 14 χρόνια πριν, σε έναν αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, που είχε οριστεί να διεξαχθεί στον Ταρλά λόγω τιμωρίας των «κιτρίνων», επικρατώντας με 0-1 με πέναλτι του Τζόρτζεβιτς.

Παλαιότερα έχει αγωνιστεί στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος την περίοδο 1992 - 1993 με τον Αιολικό, στο χωμάτινο ακόμα αγωνιστικό χώρο του Ταρλά, επικρατώντας με 0-2 χάρη σε δύο γκολ του Βασίλη Καραπιάλη.
Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου θα είναι η πρώτη επίσκεψη των «ερυθρολεύκων» στη Λέσβο για αγώνα πρωταθλήματος επιπέδου Α΄ Εθνικής

1999-2000

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού ήρθε σε ουδέτερο έδαφος. Θρύλος και Άρης συγκρούονται στην Μυτιλήνη για την 31η αγωνιστική της σεζόν 1999-2000. Οι "ερυθρόλευκοι", που στην ουσία παίζουν σαν... γηπεδούχοι αφού 4.000 φίλοι του έχουν κάνει "Καραϊσκάκης" στο γήπεδο του νησιού παίρνει την νίκη χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο 64ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός στην Μυτιλήνη το 2000