Με επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Αγώνας ENDURO MTB Καλλονής

H Λέσβος και οι ποδηλάτες του νησιού μας δηλώνουν συνεχώς την λατρεία τους για το άθλημα και την πίστη τους ότι το νησί διαθέτει τόσο τα μονοπάτια όσο και το κατάλληλο δυναμικό που θα υποστηρίξει ΚΑΙ έναν αγώνα enduro.


Στις 30 Νοεμβρίου 2014 στην περιοχή του Πετσοφά Καλλονής, με καιρό ιδανικό για τέτοιου είδους διοργάνωση, πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας ENDURO Καλλονής. 

Σε μια κυκλική διαδρομή 5χιλ. όπου τα 2χιλ. ήταν ειδική διαδρομή, καταγράφηκαν οι χρόνοι κατά τους 3 γύρους που έκαναν οι ποδηλάτες. 37 οι συμμετοχές με πολλές απώλειες λόγω της καταρρακτώδους βροχής στο υπόλοιπο νησί η οποία όμως δεν επηρέασε καθόλου τον άρτια σχεδιασμένο αγώνα.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στον Κώστα Τρίκο, έναν από τους πρώτους ανθρώπους που ξεκίνησαν την ποδηλασία βουνού εδώ και πολλά χρόνια στη Λέσβο, επειδή το όνειρο του για έναν αγώνα ENDURO στο νησί όχι μόνο το πραγματοποίησε αλλά με την άψογη διοργάνωση του πρόσφερε έναν αγώνα αξιώσεων στους φίλους ποδηλάτες του νησιού.

Αποτελέσματα:

HARD TAIL
1ος   Αλεξίου Δ.
2ος  Σκορδομπέκης Μ.
3ος  Λαινάς Κ.
ELITE
1ος  Γιαννούλης Π.
2ος  Σαμαράς Ν.
3ος  Γενιτσαριώτης Β.
MASTER
1ος  Μπουτάκης Μ.
2ος  Αναγνώστου Σ.
3ος  Διμπαμπής Π.
VETERANS
1ος  Σαμαράς Π.
2ος  Κεντέρης Μ.
3ος  Χατζέλης Τ.
WOMEN
1η Μανούτσογλου Ε.

Με την υπόσχεση λοιπόν εκ μέρους του διοργανωτή για άλλους 2 ENDURO αγώνες μέσα στο 2015, με τον πρώτο να τον περιμένουμε στις 15 Φεβρουαρίου, έληξε ένα εξαιρετικό ποδηλατικό event με όλους να έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις και να δηλώνουν εμμέσως πλην σαφώς ότι η Λέσβος ποδηλατικά ήρθε για να μείνει……!

Φίλοι ορεινής ποδηλασίας

Lesvos MTB