Πρεμιέρα για την ταινία «Από Έρωτα» που γυρίστηκε και στην Μυτιλήνη- 04-12-14 CINE ΑΡΙΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ξεκινάει από την Πέμπτη 04.12.2014 στον κινηματογράφο Αρίων στην Μυτιλήνη , παράλληλα με την επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα , η προβολή της ταινίας Από Έρωτα που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε ο Θοδωρής Αθερίδης και συμπρωταγωνιστούν μια σειρά από πολύ γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς όπως η Σμαράγδα Καρύδη , η Παναγιώτα Βλαντή , ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης η Μάρθα Καραγιάννη και άλλοι.

Για την ταινία , στην οποία συμπαραγωγός και αρωγός  είναι η Μυτιληνιά οικογένεια Τρύφων , πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο γυρίσματα στην Λέσβο στον γραφικό Μόλυβο και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου - παλιού ελαιοτριβείου Olive Press. Για λίγες μέρες οι δημοφιλείς ηθοποιοί βρέθηκαν στο Μόλυβο προκειμένου να γυρίσουν σκηνές από τη νέα ταινία τους συμβάλλοντας στην προβολή και ανάδειξη της μοναδικής ομορφιάς της περιοχής και της Λέσβου τόσο μέσα από την προβολή της ταινίας όσο και μέσα από την μαζική προβολή του γεγονότος από περιοδικά και ιστοσελίδες πανελλήνιας εμβέλειας .

Η ταινία μετά την προβολή της στην Ελλάδα θα συνεχίσει την πορεία της σε διεθνή φεστιβάλ προβάλλοντας τον Μόλυβο και την Λέσβο ως προορισμός διεθνώς .
Περίληψη

Ο Αντώνης Γκαλιμάνης (Θοδωρής Αθερίδης) είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με την νοσηλεύτρια Νατάσα (Παναγιώτα Βλαντή), όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα (Σμαράγδα Καρύδη), μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από την συνάντηση αυτή θα αντιληφθούμε τον ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους. Ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει τον γάμο του με την Νατάσα παρότι η Άννα νιώθει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο όταν θα ξεκινήσει η «διπλή ζωή» του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Τι θα συμβεί όταν η Άννα θα συνυπάρχει με την Νατάσα όχι μόνο όταν η Νατάσα θα λείπει, αλλά κι όταν αυτή είναι μπροστά;

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ
Σενάριο:
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ
Ηθοποιοί:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ
Διάρκεια:
100 λεπτά
Πρεμιέρα:
Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014
Χρονολογία παραγωγής:
2014
Είδος ταινίας:
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
Χώρα παραγωγής:
ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας:
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

TRIVIA

-Κάντε κλικ εδώ για το τραγούδι της ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη, σε στίχους του. Τη μουσική έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και ερμηνεύει η Ελεονώρα Ζουγανέλη.
-Κάντε κλικ εδώ για να απολαύσετε το 5λεπτο making of της ταινίας.