Όχι σεξ απόψε! Οι top δικαιολογίες των ανδρών!

Πενία τέχνας κατεργάζεται...Μπορεί μέχρι πρότινος οι γυναίκες να είχαν το αποκλειστικό προνόμιο να σκαρφίζονται διάφορες δικαιολογίες για αν αποφύγουν το σεξ αλλά όλο και περισσότεροι άνδρες ακολουθούν αυτή την τακτική. 


Έτσι δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο όταν οι άνδρες δεν θέλουν σεξ να λένε ψεματάκια για να μην κάνουν σεξ με με το έτερο ήμισυ.

Βρετανική δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 2.000 αντρών έδειξε όσο και αν ακούγεται παράξενο ότι οι έξι στους δέκα  το τελευταίο καιρό έχουν απορρίψει τις ερωτικές προτάσεις των συντρόφων τους, καθιστώντας έτσι σαφές ότι δεν είναι μόνο οι γυναίκες που κάποιες φορές δεν θέλουν σεξ.

Μάλιστα στην προσπάθεια τους να γίνουν να γίνουν περισσότερο πειστικοί χρησιμοποιούν δικαιολογίες ίδιες ή παρόμοιες με εκείνες που επιστρατεύουν κατά καιρούς οι γυναίκες όπως πχ. ο πονοκέφαλος.
Όπως έδειξε η ίδια δημοσκόπηση οι άνδρες αποδίδουν την χαμένη  τους όρεξη για σεξ:

 Στην κούραση της ημέρας.

Δεν έχουν καλή διάθεση.

Έχουν  τρομερό πονοκέφαλο!

Βέβαια  αρκετές φορές οι άνδρες έρχονται σε δύσκολη θ'εση 'οταν πρ΄ρπει να εφεύριουν δικαιολογίες για να μην κάνουν σεξ.

Αυτό φαίνεται ανέφεραν οι επικφαλείςτης έρευνας στις αστείες δικαιολογίες, όπως για παράδειγμα το ότι έχουν να βγάλουν βόλτα τον σκύλο ή να ταΐσουν το κατοικίδιο τους.. 

 Έφαγαν παραπάνω από όσο έπρεπε. 

 Έχουν να δουν την αγαπημένη τους εκπομπή στην τηλεόραση.

Παρόλα αυτά οι επιστήμονες θέλησαν να εξακριβώσουν τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους οι άνδρες δεν θέλουν ερωτικές συνευερέσεις.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, πολλοί άνδρες αποφεύγουν το σεξ όχι επειδή βαριούνται ή έχουν χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον για τη σύντροφό τους, αλλά για να κρύψουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Όπως  παραδέχθηκε το 7% των ανδρών  δεν έχουν καθόλου στύση πια, ενώ ο ένας στους τέσσερις δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν κάποιου είδους στυτική δυσλειτουργία.

Ωστόσο, μόλις το 16% των γυναικών είπαν πως έχουν αντιληφθεί ότι ο σύντροφός τους πάσχει από διαταραχή στύσης.


Πηγη iatropedia.gr