Ποια είναι τα sex tips για πιο απολαυστικό σεξ;

Δεν θέλει κόπο αλλά ούτε πολλά χρήματα για να γίνει πιο απολαυστικό το σεξ. Δια χειρός επιστημόνων ανακαλύφθηκαν τα απόκρυφα επιστημονικά μυστικά για τέλειο σεξ! Δείτε ποια είναι αυτά!


Βάλτε φαντασία

Η δουλειά κρατά τους δύο συντρόφους μακριά τουλάχιστον οκτώ ώρες την ημέρα, όμως είναι σημαντικό η φλόγα να παραμένει ζωντανή ακόμη και... εξ αποστάσεως.

Η ψυχολόγος Δρ Φραν Γουόλφις από την Καλιφόρνια τονίζει τη σημασία της συχνής επαφής με τη μορφή γραπτών μηνυμάτων ή e-mail. Αυτές οι μορφές επικοινωνίας δείχνουν το – ερωτικό και μη – ενδιαφέρουν και ξυπνούν τα πάθη.

Μια μέρα το μήνα χώρια

Τα ζευγάρια που δε μένουν μαζί και γενικότερα κάνουν πολλά πράγματα χωριστά έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν τη συντροφικότητα του αγαπημένου τους προσώπου. Επίσης, εκτιμούν περισσότερο το χρόνο που περνούν μαζί. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία δείχνει ότι μόλις ένα βράδυ που περνούν χωριστά οι δύο σύντροφοι τονώνει τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, καθώς καθένας από τους δύο συντρόφους έχει λιγότερο στρες και περισσότερη ενέργεια.

Μιλήστε κάνει καλό

Μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες έχουν την τάση να μην ανοίγονται τόσο όσο οι άντρες στο θέμα αυτό, με αποτέλεσμα συχνά να μην ικανοποιούνται επαρκώς από το σύντροφό τους.

Ερευνητές από το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κλίβελαντ διαπίστωσαν ότι τα άτομα που συζητούν για το σεξ ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ εκφράζουν σε γενικές γραμμές περισσότερη ικανοποίηση από τη σεξουαλική τους ζωή.

Αλλάξτε χρώμα στην κρεβατοκάμαρα

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία απέδειξε ότι ένα συγκεκριμένο χρώμα στους τοίχους της κρεβατοκάμαρας μπορεί να απογειώσει την ερωτική ζωή του ζευγαριού. Μη διστάσετε να το βάψετε μωβ για καλύτερο σεξ. 


Πηγη iatropedia.gr