Psytrance Activity 3 Χρόνια Επετειακό Party στην Μυτιληνη

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου σας προσκαλούμε όλους να γιορτάσετε μαζί μας 3 χρόνια ευχάριστων αναμνήσεων με όμορφες μουσικές και θετικά vibes με εκλεκτό καλεσμένο τον DJ Doc, ο πρωτοπόρος της ελληνικής trance κοινότητας μετά από πολύ καιρό ξανά κοντά μας στα decks του Lazy Fish!!!



::Line Up::.

::DJ DOC [Landmark Rec-Harmonia Rec]
https://soundcloud.com/dj-doc-5

::DJ 7TH DIMENSION [Psytrance Activity]
https://soundcloud.com/dj-7thdimension

::DIGITAL SKULLS [Psytrance Activity]
https://soundcloud.com/vasilis-v

::LIS CHAMID [Psytrance Activity]
https://www.facebook.com/PsytranceActivity


Λίγα λόγια για τον Doc...

Ο Dj DOC υπήρξε πρωτοπόρος για την Ελληνική trance κοινότητας και έχει θεωρηθεί ένας από τους ιδρυτές της, παρουσιάζοντας την ψυχεδέλεια σε μια ακμάζουσα underground σκηνή το 1996.

O Dj DOC έχει οδηγηθεί από αυτήν την κουλτούρα σε ολόκληρη του τη ζωή, έτσι αυτός έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχει παίξει από μικρές ζούγκλες και πάρτυ σε παραλίες της Goa, την Ταϊλάνδη, το Μεξικό και την Αυστραλία καθώς και σε μεγάλα clubs και φεστιβάλ στην Ευρώπη και την Ιαπωνία.

O Dj DOC δείχνει τις πραγματικές δυνατότητες του ταλέντου του ταρακουνώντας όλα τα dancefloor μιξάροντας υψηλής ποιότητας psychedelic trance μουσικές.

Σας περιμένουμε όλους με psy διάθεση και χαμόγελο για να περάσουμε μια βραδιά με όμορφες μουσικές!!!!Τα λέμε όλοι στο Lazy Fish :)



Πηγη foititelia.gr