Ποια ζώδια κάνουν one night stand και ποια όχι;

Ένας σημαντικός παράγοντας που εξηγεί τη στάση ενός ατόμου απέναντι στο σεξ μιας βραδιάς, είναι αναμφίβολα το ζώδιο στο οποίο ανήκει το εκάστοτε πρόσωπο.


Εάν λοιπόν θέλετε να μάθετε τις προθέσεις του ατόμου που βρίσκεται απέναντί σας, να διαβάσετε τις σκέψεις του και να… «προβλέψετε» το μέλλον, δεν έχετε παρά να τον ρωτήσετε τι ζώδιο είναι, και όλες οι απορίες σας θα λυθούν κατευθείαν!

Διαβάστε λοιπόν την στάση κάθε ζωδίου απέναντι στο one night stand και θυμηθείτε: μία «ξεπέτα», μπορεί να έχει και συνέχεια…

Κριός.

Ο Κριός ζει για τη στιγμή, αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξει αύριο. Είναι παρορμητικό ζώδιο και από την φύση του θέλει να περνάει καλά. Σίγουρα λοιπόν, αν του δοθεί η ευκαιρία, δε θα την αφήσει να πάει χαμένη!

Ταύρος.

Ο Ταύρος είναι από τα πιο σταθερά ζώδια και δεν του αρέσει το περιστασιακό sex, γιατί πολύ απλά θέλει να ξέρει που βαδίζει στα ερωτικά του. Θα έκανε sex της μιας βραδιάς, μόνο σε περίπτωση που θα ένοιωθε (ή που θα ήλπιζε) ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει μελλοντικά σε κάτι πιο σταθερό!

Δίδυμοι.

Άνετα θα έκανε one night stand ο Δίδυμος, καθώς αποζητά την τρέλα στον έρωτα και θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα. Κυνηγάει συνεχώς το πάθος και την ένταση και θα κάνει τα πάντα, αρκεί να περάσει καλά και να αποκτήσει νέες εμπειρίες.

Καρκίνος.

Ο Καρκίνος διακρίνεται από τη σταθερότητά του και, λόγω της ανασφάλειας που έχει, δεν θα έμπλεκε σε καταστάσεις της μιας βραδιάς. Προτιμά μια σταθερή σχέση, όπου θα μπορεί να εκδηλώνει το συναίσθημά του και θα εισπράττει ασφάλεια. Πριν το τρίτο ραντεβού, μην περιμένεις να τον «ρίξεις»…

Λέων.

Παρόλο που υπερηφανεύεται για τις κατακτήσεις του και για τον άστατο χαρακτήρα που δήθεν έχει, ο Λέοντας δύσκολα θα μπει στη διαδικασία του περιστασιακού sex. Αγαπά τον θεσμό της οικογένειας και αποζητά μια σταθερή σχέση, αν μάλιστα κάποιο άτομο του εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα one night stand, θα το σχολιάσει με αρνητικό μάλλον τρόπο.

Παρθένος.

Ο Παρθένος θα ενδώσει σε επαφή της μιας βραδιάς, μόνο αν δεν μπορεί να ελέγξει το πάθος του, πράγμα που συμβαίνει σπάνια. One night stand θα προκύψουν ελάχιστες φορές στη ζωή του και κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Ζυγός.

Ο Ζυγός παρασύρεται εύκολα από το πάθος και τον ενθουσιασμό του. Όταν νιώσει για ένα πρόσωπο ακατανίκητη έλξη, ακόμη κι αν η πρόθεσή του δεν είναι να οδηγηθεί σε ένα one night stand, μπορεί να υποκύψει πριν καλά-καλά το πάρει χαμπάρι. Συχνά όμως, μετά από μια τέτοια βραδιά, θα νιώσει ενοχές και θα επιδιώξει να κάνει τη σχέση πιο σταθερή.

Σκορπιός.

Είναι από τα πιο καυτά κι ερωτικά ζώδια ο Σκορπιός και δεν ζει χωρίς sex. Γι’ αυτό, πολύ εύκολα θα προχωρήσει σε σχέση της μιας βραδιάς, ακόμη κι αν η αρχική πρόθεσή του δεν είναι αυτή, αλλά η δημιουργία ενός σταθερού δεσμού.
Τοξότης.
Θέλει να νιώθει ελευθερία και δύσκολα δεσμεύεται. Μέχρι να βρεθεί λοιπόν το κατάλληλο άτομο, που θα καταφέρει να τον κερδίσει ολοκληρωτικά, ο Τοξότης περνάει από τη μια εφήμερη σχέση στην άλλη, με μεγάλη ευκολία και σχετική άνεση!

Αιγόκερως.

Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει ρεαλιστικά και, ίσως για κάποιους, πεζά το θέμα του έρωτα. Νοιώθει πολλές φορές ότι σπάνια μπορεί να υπάρξει αληθινή αγάπη και εμπιστοσύνη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Το αποτέλεσμα είναι να ζει το σήμερα στον έρωτα και να μην τον απασχολεί ιδιαίτερα το αύριο.

Υδροχόος.

Ο Υδροχόος, άλλα δείχνει και άλλα θέλει στην πραγματικότητα. Παριστάνει ότι ζει για τη στιγμή στα ερωτικά του, αλλά κατά βάθος αναζητά τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Δε θα αρνηθεί ένα one night stand, η καρδιά του όμως άλλα θα προστάζει…

Ιχθύες.

Παρόλο που ισχυρίζεται ότι αναζητά μια σταθερή σχέση και την ασφάλεια που αυτή μπορεί να του προσφέρει, ο Ιχθύς παρασύρεται εύκολα από το πάθος του όταν νιώσει ερωτική έλξη. Το αποτέλεσμα είναι οι πράξεις του να έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κάνει εσκεμμένα.
Οι πληροφορίες που αξιοποιήσαμε για την εκπόνηση του άρθρου προέρχονται από το Astrologos.gr .


Πηγη neolaia.gr