Μούφα το κείμενο περί προστασίας «προσωπικών πληροφοριών» στο Facebook.

Τις τελευταίες ώρες έχουμε παρατηρήσει στο fb ότι αναδημοσιεύεται από αρκετούς χρήστες ένα κείμενο που υποτίθεται ότι θα τους προφυλάξει από την κλοπή προσωπικών πληροφοριών από το Facebook.


Το κείμενο που αναφέρω παραπάνω μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ:

Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει λογισμικό που επιτρέπει την κλοπή προσωπικών πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: Σήμερα, 27 Νοεμβρίου του 2014, απαντώντας στις νέες κατευθυντήριες γραμμές του Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, σχέδια, τέχνη, φωτογραφίες, κείμενα, κλπ, που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου. Για εμπορική χρήση των ανωτέρω χρειάζεται γραπτή συγκατάθεση μου ανά πάσα στιγμή. Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο αντιγράψτε το και επικολλήστε το στον τοίχο του Facebook. Αυτό θα επιτρέψει να τεθούν υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με αυτή την έκδοση, λέω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει, αναμεταδώσει, ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, φοιτητές, αντιπροσώπους ή / και άλλο προσωπικό που τελεί υπό την καθοδήγηση του Facebook. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 - 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης). Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου.

Παράλληλα, στο facebook είδαμε ένα σχετικό post του κύριου Βασίλη Σωτηροπουλου, ο οποίος είναι γνωστός και έμπειρος δικηγόρος.Όπως καταλαβαίνετε, το μόνο που πετυχαίνετε με το ποστάρισμα του εν λόγω κειμένου είναι να γεμίζετε τον τοίχο σας με άχρηστο κείμενο, αφού με τη δημοσίευσή του δεν διεκδικείτε κανένα δικαίωμα!Πηγη neopolis.gr