Με επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Αναγνωστηρίου Αγιάσου στην Αθήνα για την παρουσίαση του βιβλίου του παπά-Χριστόφα Κανιμά

Με επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Αναγνωστηρίου Αγιάσου που βρέθηκε στην Αθήνα για να παρουσιάσει το βιβλίο του παπά-Χριστόφα Κανιμά "Τι να τα κάνω τα καλά (Θέατρο). Ηθογραφικά σύμμεικτα" που εκδόθηκε με την ευγενική χορηγία της κόρη του Βάνας Κανιμά-Γέρου και με την επιμέλεια του φιλόλογου, αρχισυντάκτη του περιοδικού «ΑΓΙΑΣΟΣ», Γιάννη Χρ. Χατζηβασιλείου.


Η εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε με το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Αγιασωτών (ΦΣΑ) της Αθήνας, έλαβε χώρα στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων "Άννα και Μαρία Καλουτά" στο Νέο Κόσμο (Τιμοκρέοντος 6-Α) με την παρουσία πολύ κόσμου, κυρίως Αγιασωτών και Λεσβίων. Προλόγισαν οι Σταύρος Αγοραστός και Κλεάνθης Κορομηλάς, πρόεδροι του Αναγνωστηρίου Αγιάσου και του ΦΣΑ, αντίστοιχα. Για το βιβλίο μίλησαν οι Παναγιώτης Στ. Σκορδάς, Θόδωρος Γραμματάς και Γιάννης Χρ. Χατζηβασιλείου. Ακολούθησε η απόδοση της τέταρτης Πράξης της ομώνυμης ηθογραφίας από τη θεατρική ομάδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου. Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Αθηναίων για την παραχώρηση του όμορφου και ζεστού αυτού χώρου, στο προσωπικό του για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία μας και στις ακτοπλοϊκές εταιρείες Hellenic Seaways και Blue Star Ferries για τη χορηγία έκπτωσης (40%) στην τιμή των εισιτηρίων από Μυτιλήνη προς Πειραιά και αντιστρόφως. Η αποστολή επέστρεψε στη Λέσβο την Τρίτη, 4-11-2014, το πρωί, φορτωμένη αξέχαστες αναμνήσεις. Και στα επόμενα!