Επιστολή Παύλου Βογιατζή για τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων χειροσφαίρισης στη Λήμνο

Επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, έστειλε ο Βουλευτής Λέσβου, Παύλος Βογιατζής, ζητώντας να διεξαχθούν στη Λήμνο οι προκριματικοί αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ Νεανίδων Α΄.


Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής ζητά από τον Υπουργό να λάβει υπόψη του το ενδιαφέρον της Λήμνου να διεξαγάγει τους προκριματικούς αυτούς αγώνες που έχει αναλάβει να διοργανώσει τον ερχόμενο Απρίλιο η Ελλάδα με τη συμμετοχή τεσσάρων εθνικών ομάδων, της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και του Ισραήλ.


Όπως αναφέρει στην επιστολή του, για το νησί της Λήμνου θα είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει να φιλοξενήσει διεθνή αθλητική εκδήλωση εθνικών ομάδων, την ίδια στιγμή που διαθέτει κλειστό αγωνιστικό χώρο χάντμπολ 40x20 διεθνών προδιαγραφών, ενώ συγχρόνως μία τέτοια επιλογή θα είχε πολλαπλά οφέλη συνολικά για τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, συμβάλλοντας στην περαιτέρω τουριστική προβολή τους, την οικονομική ενίσχυση, αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη της νησιωτικότητας εκ μέρους της πολιτείας.