Στα δημοτικά σχολεία οι παίχτες της ΑΕΛΚ

Οι Λεοζίνιο, Τσαμπούρης, Αγρίτης και Πιπίνης επισκέφθηκαν τα σχολεία Βαρειάς και Ταξιαρχών την Παρασκευή (14/11)


Την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα είχαν οι μαθητές των σχολείων Βαρειάς και Ταξιαρχών, καθώς την Παρασκευή (14/11) τους… επισκέφθηκαν οι Λεοζίνιο, Τσαμπούρης, Αγρίτης και Πιπίνης.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Τις πρώτες επισκέψεις σε σχολεία του νησιού για τη φετινή χρονιά πραγματοποίησαν σήμερα παίκτες και άλλα αντιπροσωπευτικά μέλη της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ. Προορισμός ήταν τα δημοτικά σχολεία Βαρειάς και Ταξιαρχών με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές μας Λεοζίνιο, Σάββα Τσαμπούρη, Ανέστη Αγρίτη και Χρήστο Πιπίνη. Το "παρών" έδωσαν και ο γενικός αρχηγός της Καλλονής Μιχάλης Καραβασίλης καθώς και ο φροντιστής Σαράντος Χατζηγιαννάκης.


Η ομάδα μας στο πλαίσιο των δράσεων "Καλλονή στο ποδόσφαιρο, Καλλονή στην κοινωνία" φροντίζει να προσεγγίσει όσα περισσότερα σχολεία της Λέσβου είναι εφικτό με σκοπό οι νεαροί μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες της και παράλληλα να διασκεδάσουν παίζοντας μαζί τους, κερδίζοντας δώρα και παράλληλα λαμβάνοντας αυτόγραφα. Όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν και στην εν λόγω επίσκεψη με τα παιδιά να ανοίγουν την αγκαλιά τους με άκρατο ενθουσιασμό στους αγαπημένους "επισκέπτες"».