Εκδρομή τριών ημερών ΑΘΗΝΑ – ΑΡΤΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΠΑΠΙΓΚΟ από τον σύλλογο Μηθυμναίων "Η Μήθυμνα"

Εκδρομή τριών ημερών 21 - 23 Νοεμβρίου 2014.


ΑΘΗΝΑ – ΑΡΤΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΠΑΠΙΓΚΟ
1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/11/2014 ΑΘΗΝΑ – ΑΡΤΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Αναχώρηση το πρωί στις 7:00 από Πειραιά – Δημοτικό Θέατρο και στις 7.30 π.μ από το Σύνταγμα-Φιλελλήνων . Μετά από στάση στον ΙΣΘΜΟ , θα περάσουμε το Ρίο – Αντίρριο και θα κάνουμε στάση στο Μενίδι για προαιρετικό γεύμα. Επόμενη στάση στην Αρτα. Θα δούμε το γεφύρι της Αρτας και τον μεγάλο πλάτανο δίπλα στο Γεφύρι της Άρτας και στον ποταμό Αραξο. Συνεχίζοντας θα φτάσουμε νωρίς το απόγευμα στα Ιωάννινα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και προαιρετική βόλτα με το καραβάκι στο νησάκι της Λίμνης Παμβώτιδας για να δούμε το σπίτι (Μουσείο) που σκοτώθηκε ο Αλή-Πασάς. Επιστροφή στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 22/11/2014 ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ -ΧΑΡ. ΒΙΚΟΥ
Πρωινό και αναχώρηση για το Σπήλαιο του Περάματος. Συνεχίζοντας θα θαυμάσουμε την φύση και θα γυρίσουμε τα χωριά Μονοδένδρι–Νεγάδες τα Ζαγοροχώρια και θα φθάσουμε στην Χαράδρα του ΒΙΚΟΥ. Θα γευματίσουμε και θα περιπλανηθούμε στην χαράδρα και το πράσινο. Η θέα είναι μοναδική. Επιστροφή το απόγευμα στο κέντρο των Ιωαννίνων. Θα δούμε την παλιά Πόλη, το Κάστρο όπου δεσπόζει το Τζαμί με τον Μιναρέ. Προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 23/11/2014 ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΤΑ - ΡΙΟ - ΑΘΗΝΑ.
Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στην Πόλη των Ιωαννίνων πριν αναχωρήσουμε για το θαυμάσιο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του καθηγητή Βρέλλη. Εν συνεχεία αναχώρηση το για ΑΡΤΑ – ΜΕΝΙΔΙ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΡΙΟ – ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΙΣΘΜΟ – ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Στην Αθήνα θα φθάσουμε αργά το βράδυ.

Προσφέρουμε:

Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
Δύο διανυκτερεύσεις στο PALLADION στα Γιάννενα.
Δύο πρωινά στο ξενοδοχείο.
Αρχηγό – συνοδό του Γραφείου
Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.
Διόδια –Νυκτερινές μετακινήσεις.
Ασφαλιστική κάλυψη με την Ευρωπαϊκή Πίστη
Φ.Π.Α.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ – ΤΡΙΚΛΙΝΟ : 125 ευρώ
ΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 40 €.
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 105 €

Η τιμή είναι για 40 έως 50 επιβάτες. Εάν οι επιβάτες είναι λιγότεροι ή εκδρομή θα είναι λίγο πιο ακριβή. Θα συμμετέχουν οι 50 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή.