Συνεχίζει ο Διαγόρας προς την κατάκτηση του Α τοπικού Λέσβου- ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Απτόητος συνέχισε τις εμφανίσεις το ο Διαγόρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Α'τοπική κατηγορία Λέσβου,  ο οποίος επιβλήθηκε με 5-1 επί της Ανάξου στην Αγία Παρασκευή.

Ο Διαγόρας πλέον βρίσκεται στη πρώτη θέση με 23 βαθμούς έχοντας διαφορά 5 βαθμών απο την δεύτερη Αναγέννηση Γέρας.

Πίσω από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, βρίσκεται ο Βύρων Μόριας, που πήρε μεγάλο «διπλό» μέσα στο Πλωμάρι, με 2-3 επί του Αιγέα!

Η Προοδευτική Σκάλας Καλλονής ηττήθηκε με 4-1 απο τον Παλλεσβιακό εκτός έδρας, με το σκορ να αντικατοπτρίζει πλήρως την ανωτερότητα του αντιπάλου. Η Προοδευτική δεν μπήκε ποτέ σε αυτό το παιχνίδι έχοντας χαμηλή απόδοση. Το γκολ για την ομάδα της Σκάλας το πέτυχε ο Βαγγέλης Κάσος ενω ήταν ήδη το σκορ 4-0.

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας ηττήθηκε με 2-1 απο την Αναγέννηση στην Γέρα, μένοντας στους 15 βαθμούς μετά απο 9 αγώνες. Η Γέρα ήταν αυτή που προηγήθηκε με 1-0 στο 26ο λεπτό, για να έρθει η ισοφάριση απο τον Ατρόμητο με εκτέλεση πέναλτι απο τον Κουνιαρέλλη, το οποίο είχε κερδίσει ο Δουνιάς. Ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν στον Ατρόμητο με τον ίδιο τρόπο, καθώς στο 58ο λεπτό, με εκτέλεση πέναλτι επίσης έκαναν το 2-1 το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής, η Γέρα λύγισε τελικά με 2-1 τον Ατρόμητο και συνεχίζει να έχει υψηλές φιλοδοξίες.

Με «τριάρα» πέρασε από τα Πάμφιλα ο Οδυσσέας Ελύτης νικώντας τον Ερμη..

Ο Αλκιβιάδης πήρε την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας σε νέα βαθμολογική απώλεια τον εντυπωσιακό στο ξεκίνημα της σαιζόν Κεραυνό. 

10η Αγωνιστική

Παλλεσβιακός-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 4-1
Ερμής Παμφίλων-Οδυσσέας Ελύτης 1-3
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Άναξος 5-1
Αιγέας Πλωμαρίου-Βύρων Μόριας 2-3
Πολιχνίτος-Όλυμπος Αγιάσου 1-0
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Κεραυνός Αφάλωνα 1-0
Αναγέννηση Γέρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-1
Ρεπό: Αετός Λουτρών


Πηγές sportlesvos.gr, kalloninews.gr