Οι 7 καλύτερες συμβουλές για την εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού

Μεταξύ μας τώρα, αλλά μερικές «στρατηγικές» είναι ευνόητες και αποτελεσματικές στο πρώτο αλλά και στα επόμενα ραντεβού.


Για παράδειγμα, το 95% των γυναικών περιμένει ένα θετικό σχόλιο την πρώτη φορά που θα γνωριστείτε.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από γνωστή ιστοσελίδα διαδικτυακών ραντεβού. Δεν αρκεί όμως αυτό για να χαρακτηριστεί «πετυχημένο» το πρώτο ραντεβού. Δείτε λοιπόν εν συνεχεία ποια άλλα εφτά πράγματα πρέπει να προσέχουν οι άνδρες!

1. Το ντύσιμο

Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο έδειξε ότι το μωβ και το λευκό πουκάμισο πήραν τις καλύτερες βαθμολογίες από τις γυναίκες, όταν τις ρώτησαν τι θα ήθελαν να φοράει ένας άντρας στο πρώτο ραντεβού. Αντιθέτως, τη χαμηλότερη βαθμολογία πήραν το μπλε και το ροζ.

2. Τον καιρό

Οι γυναίκες έχουν 14% περισσότερες πιθανότητες να απαντήσουν θετικά σε μια πρόταση για ραντεβού, όταν η μέρα είναι ηλιόλουστη, δηλώνουν Βρετανοί ερευνητές. Ο ήλιος κάνει τις γυναίκες πιο ευδιάθετες και κοινωνικές και έτσι γίνονται πιο δεκτικές σε τέτοιου είδους προτάσεις. Δείτε λοιπόν πρώτα το δελτίο καιρού και μετά να κάνετε την πρόταση για την έξοδο…

3. Τα χείλη

Εάν μια γυναίκα μιλά γρήγορα και δυνατά, χρησιμοποιεί λεξιλόγιο που δείχνει αυτοπεποίθηση και χρησιμοποιεί μεγάλες προτάσεις είναι αρκετά εξωστρεφής, δηλώνουν ερευνητές από την Ολλανδία. Πρέπει λοιπόν το πρώτο ραντεβού να γίνει σε ένα πολυσύχναστο μέρος με πολύ κόσμο.

4. Τα θέματα συζήτησης

Υπάρχουν μερικά «ασφαλή» θέματα συζήτησης για ένα πρώτο ραντεβού που βοηθούν μια γυναίκα να χαλαρώσει και να ανοιχτεί. Μερικά από αυτά είναι τα ταξίδια, οι ταινίες, η δουλειά και οι καθημερινές συνήθειες. Μην πιάσετε τα πολιτικά ζητήματα τότε… Λύστε τα άλλη στιγμή.

5. Το κινητό

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό “Journal of Social and Personal Relationships” δείχνει ότι η παρουσία του κινητού δυσκολεύει την καλή επικοινωνία. Οι ερευνητές εξηγούν ότι το κινητό μας θυμίζει τη ζωή μας μακριά από το άτομο που έχουμε απέναντί μας, και έτσι χάνουμε τη στιγμή.

6. Το ρυθμό ομιλίας

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ δηλώνουν ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που τις διακόπτουν κάθε τόσο, ώστε να συμφωνήσουν ή να κάνουν ένα σχόλιο. Οι γυναίκες ακολουθούν αυτό το στυλ συζήτησης μεταξύ τους και έτσι εκτιμούν έναν άνδρα που το εφαρμόζει.

7. Το σεξ

Τελευταίο αλλά σημαντικότερο, τα ζευγάρια πρέπει να αποφεύγουν το σεξ όχι απλώς στο πρώτο ραντεβού αλλά τις πρώτες τρεις εβδομάδες γνωριμίας! Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό “Journal of Sex Research” δείχνει ότι το σεξ δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς που μια νέα σχέση δεν μπορεί να υποστηρίξει.

Έχοντας λοιπόν στο μυαλό σας τις 7 προαναφερθείσες προκείμενες, το ραντεβού σας θα λήξει με απόλυτη επιτυχία, και σίγουρα θα κανονίσετε και άλλα περισσότερα! Καλή επιτυχία!


Πηγη teens.gr