Αυτές είναι οι 7 χειρότερες «τακτικές φιλιού» που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος. Θα δοκιμάσεις;

Πιτσουνάκια, ήρθε η σειρά σας! Μήπως το φιλί σας μπερδεύει; Υπήρξαν ποτέ φορές που το απολαύσατε στο έπακρο ενώ δεν έπρεπε;


Είχατε σχεδιάσει να φιληθείτε με κάποιον/α για να του δείξετε ότι δε γουστάρετε κι εν τέλει πετύχατε το αντίθετο αποτέλεσμα; Βάζουμε τέλος σε τέτοιου είδους ανησυχίες και σας παρουσιάζουμε 7 τεχνικές με εγγυημένη την ...αποτυχία!

1. Η κίνηση Whack-a-Mole.

Θυμήσου το παιχνίδι με τα κεφαλάκια που κοπανάς με σφυρί, αυτά που συνήθως συναντάς στα πολυκαταστήματα και τους κινηματογράφους. Προσπάθησε να τα μιμηθείς, βάζοντας και βγάζοντας απότομα τη γλώσσα σου στο στόμα του θύματος. Άλλαζε ταχύτητες και μεριές! Το φιλί έχει να κάνει με την ποσότητα και όχι με την ποιότητα, γι αυτό ξεκίνα να πιέζεις τη γλώσσα του συντρόφου σου σαν να πίεζες κουμπάκια τηλεχειριστηρίου!

2. Το «πασαλειμμένο σάντουϊτς»!

Το να φιλιέσαι απαιτεί συγκεκριμένη ποσότητα λίπανσης και γι αυτό έχει προνοήσει η Μητέρα Φύση! Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, τους σιελογόνους αδένες σου και ξεκίνα να πασαλείφεις το αμόρε σου! Σίγουρα θα εκτιμήσει έναν κουβά σάλια να εκτείνονται από το στόμα σου σε ολόκληρο το σαγόνι της  και να καταλήγουν στην καινούργια της μπλούζα!

3. Γούντυ ο Τρυποκάρυδος!

Εάν δεν είχες την τύχη να γνωρίσεις και εσύ το ροκάνισμα του Γούντυ του Τρυποκάρυδου που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια, απλώς κάνε μια βόλτα στο Σύνταγμα και παρατήρησε τα περιστέρια. Ο τρόπος που περπατάνε ή τρώνε μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης για σένα. Στήσε το κεφάλι του συντρόφου σου ορθά και ξεκίνα να του δίνεις γρήγορα, σπαστικά και μεγάλης ταχύτητας πεταχτά φιλάκια σε όλη την επιφάνεια του προσώπου!

4. Το φιλί που έπεσε σε κώμα!

Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξυ από το να είσαι ο εαυτός σου, ειδικά όταν είσαι χαλαρός. Η ζωή είναι ωραία, τα πουλάκια κελαηδάνε και εσύ βρίσκεσαι στην πλήρη καταστολή. Την επόμενη φορά που θα ρίξεις κάποια συμφοιτήτριά σου, δείξε τον πιο κοιμισμένο σου εαυτό και τα όνειρά της θα γίνουν πραγματικότητα..

5. Πέρα – δώθε!

Ακούμπα απότομα τα χείλη της και πριν καταλάβει τι έκανες, άρχισε να αλλάζεις μεριές δεξιά και αριστερά! Πιθανό να κουτουλάνε οι μύτες σας σε κάθε εναλλαγή, αλλά μη μασάς! Εκεί βρίσκεται η πραγματική γοητεία της τεχνικής.

6. Τακτική του τανκ!

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση, καθώς το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πέσεις πάνω στο γλυκό προσωπάκι της κοπέλας σου με φόρα τριαξονικού. Φρόντισε να κουτουλήσεις το μέτωπό της, με σκοπό να δημιουργήσεις μια καλοσχηματισμένη μελανιά. Καθιέρωσε το νέο ερωτικό σημάδι και ξέφυγε από τις τετριμμένες πιπιλιές. Προσοχή, στόχος είναι να “ζαλιστεί” από το φιλί σου, όχι να λιποθυμήσει!

7. Το κουρδιστό πορτοκάλι.

Το να κοιτάς κάποιον επίμονα, είναι σούπερ σέξυ! Ακόμη και αν φιλιέστε. Συνέχισε να την κοιτάς. Μη σταματήσεις για κανένα λόγο. Κάρφωσε το βλέμμα σου στα κλειστά μάτια της. Τολμάς να κλείσεις τα δικά σου;