ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΟΛΙΚΟΣ 4αρων αστέρων- Παναρκαδικός – Αιολικός 1-4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήραν μπροστά οι επιθετικές μηχανές του Αιολικού και σταμάτησαν στα 4 γκολ εκτός έδρας συνεχίζοντας το αήττητο στο πρωτάθλημα της football league 2 για τον Γ όμιλο..


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζαγοριανό που σημείωσε δύο γκολ (3΄, 57΄), ο Αιολικός έφυγε με το διπλό από την Αρκαδία. Επικράτησε με 4-1 του Παναρκαδικού που μείωσε προσωρινά με τον Νάνο όταν το σκορ ήταν ήδη 3-0.

Για την ομάδα της Μυτιλήνης, σκόραραν επίσης και οι Μιχαλάκης (25΄) Σαμπάνης (83΄)


Οι νησιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 3’ ο Ζαγοριανός έκανε με πλασέ το 0-1. Οι Τριπολιτσιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά στο 25’ ο Μιχαλάκης με πλασέ έγραψε το 0-2. Στο 31’ ο Παναρκαδικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά η προβολή του Παπαζούδη σταμάτησε στο δοκάρι. Δοκάρι είχε και ο Αιολικός στο 35’ με τον Μιχαλάκη.


Η πίεση του Αιολικού συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57’ ο Ζαγοριανός πέτυχε το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 60’ με κεφαλιά του Νάνου σε 1-3, αλλά στο 83’ ο Σαμπάνης διαμόρφωσε το τελικό 1-4 για τους νησιώτες.

Συνθέσεις

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Δ. Κυριακόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Βλαχοκυριάκος (69' Ειρ. Πετρόπουλος), Αρδάμης (46' Νάνος), Δήμος, Κώτσιρας, Καδάς, Αρώνης (61' Ευγ. Πετρόπουλος)

Αιολικός: Μάππας, Καδής, Πουτζούρης, Λένγκα, Παπαζούδης, Μπακάλης, Γάλλας, Μίχος, Λάλας (77' Μαγγανάς), Μιχαλάκης (72' Σαμπάνης), Ζαγοριανός (80' Γεωργιόπουλος)

Να τονίσουμε ότι στο γήπεδο του Παναρκαδικου στην Τρίπολη βρέθηκαν για ακόμα μια φορά μέλη του συνδέσμου φιλάθλων Αιολικού από την Αθήνα αλλά και οπαδοί από τις γύρω περιοχές πανηγυρίζοντας την εκτός έδρας νίκη μαζί με τους παίχτες του Βαγγελη Γουτη..

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι χτες ποδοσφαιριστές του Αιολικού και μέλη από το τεχνικό team βρέθηκαν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης –Ολυμπιακός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ  ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ από το sportaltv.gr



Το λεπτό προς λεπτό του αγώνα

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-4 (ΤΕΛΙΚΟ)

83' Ο Σαμπάνης κάνει το 1-4
75' Κίτρινη στο Λάλα για θέατρο.
70' Καλό σουτ του Καδά, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
65' Κίτρινη ο Μπακάλης
60' Σέντρα του Μπούτα, ο Νάνος με κεφαλιά κάνει το 1-3
57' Και νέα αδράνεια στην άμυνα, ο Ζαγοριανός δε συγχωρεί και κάνει το 0-3
55' Κίτρινη στο Μίχο
52' Κίτρινη στο Μπεντεβή
50' Κίτρινη στον Παπαζούδη
48' Κίτρινη στον Καδή
44' Κίτρινη κάρτα στο Δήμο
39 Φάουλ του Καδά, μπλόκαρε δύσκολα ο Μάππας
38' Κίτρινη στο Λένγκα για φάουλ στον Κώτσιρα
35' Δοκάρι για τον Αιολικό με το Μιχαλάκη
31' ΔΟΚΑΡΙ για τον Παναρκαδικό, μετά από προβολή του Παπαζούδη
30' Κεφαλιά του Κωστάκη μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ
25' Ο Μιχαλάκης με πολύ ωραίο πλασέ κάνει το 0-2
23' Κίτρινη κάρτα στο Μιχαλάκη
13' Ο Καδάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως καθυστέρησε στην τελική προσπάθεια και χάθηκε μια καλή ευκαιρία για τον Παναρκαδικό.

3' Αδράνεια στην άμυνα του Παναρκαδικού, ο Ζαγοριανός με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-1