ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ: ΑΕΛΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (29/11 15:00) στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης

Η ΕΠΟ, αν και δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την επιστολή της Super League, θα ορίσει διαιτητές για τα πρωταθλήματα σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, καθώς θεωρεί πως είναι προς την σωστή κατεύθυνση.


Το πρωτάθλημα της Super League και των υπολοίπων Εθνικών κατηγοριών θα αρχίσει και πάλι το Σαββατοκύριακο καθώς η ΕΠΟ, αν και δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την επιστολή της Super League, θεωρεί ότι αυτή κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ:

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας! Έχουμε ματς το Σάββατο! Άντε γιατί μας έλειψε... Μία ακόμη γιορτή στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στις 15:00! | Εντός της ημέρας θα ενημερωθείτε για τις ημέρες και ώρες προπώλησης των εισιτηρίων.Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς ΕΠΟ αναφέρει:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, την εκλογή νέου προεδρείου και την επιστολή που εστάλη στην Ομοσπονδία, ανακοινώνονται τα εξής:
Παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν είναι πλήρως ικανοποιημένη από το περιεχόμενο της επιστολής, το οποίο περιεχόμενο έρχεται να καταδείξει και αποδείξει τα πολύ μεγάλα λειτουργικά προβλήματα της λίγκας, θεωρεί ότι αυτό είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και για αυτόν τον λόγο η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίσει διαιτητές για να συνεχιστούν και ολοκληρωθούν ομαλά όλες οι διοργανώσεις εθνικής εμβέλειας.
Παρά τα όσα ισχυρίζονται διάφορα κέντρα περί επιχείρησης φίμωσης των παραγόντων και των ΜΜΕ, είναι ξεκάθαρο ότι το μοναδικό ζητούμενο για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι πρώτον η ειλικρινής προσπάθεια για την αντιμετώπιση του φλέγοντος θέματος της βίας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και ο δια παντός τερματισμός της ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ προσώπων της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, όπως αρέσκονται κάποιοι να κάνουν προκειμένου να βρουν άλλοθι για τις δικές τους αποτυχημένες επιλογές και ενέργειες.
Η ΕΠΟ τονίζει και επισημαίνει για τελευταία φορά και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι δεν μπορεί εφεξής να γίνει ανεκτή η οποιαδήποτε διακύβευση ανθρώπινης ζωής ή σωματικής ακεραιότητας ατόμου που εντάσσεται στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου μας και σε περίπτωση κατά την οποία στο μέλλον συμβεί το παραμικρό, τότε η Ομοσπονδία θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εφαρμόσει όλα τα καταστατικά δικαιώματά της σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων".

Η 11η αγωνιστική της Superleague δεν θα διεξαχθεί τελικά την περίοδο των εορτών (27/28 Δεκεμβρίου), καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πάει για τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Superleague αποφάσισε να οριστεί η 11η αγωνιστική το διήμερο 10-11 Ιανουαρίου, αν και η NOVA πίεσε προς την κατεύθυνση να διεξαχθεί αυτή την περίοδο των εορτών.


Με άλλα λόγια, η 11η αγωνιστική παίρνει τη θέση της 18ης (πρεμιέρα β' γύρου), για την οποία θα αναζητηθεί κενή ημερομηνία, ώστε να γίνει εμβόλιμη. Υπενθυμίζεται ότι η 6η αγωνιστική, που επίσης είχε αναβληθεί, έχει προγραμματιστεί για τις 3-4 Δεκεμβρίου.