Συμμετοχή και του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης στην απεργία τις 27/11

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης (μέλος ΟΓΕ) χαιρετίζει τις εργαζόμενες, τις αυταποασχολούμενες, τις άνεργες, τις συνταξιούχες, τις μετανάστριες, τις νέες γυναίκες και τις καλεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 27 Νοέμβρη.


ΟΛΕΣ στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ  στη πλατεία Σαπφούς, 27 Νοέμβρη, στις 11.00 το πρωί.


Η αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης -  ΕΕ δεν έχει τελειωμό.

Η κοινωνική ασφάλιση, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας, τα επιδόματα μπαίνουν για άλλη μια φορά στην γκιλοτίνα. Η ανεργία, τα τετράωρα και τα 5μηνα, η απλήρωτη δουλειά και ο εθελοντισμός είναι το μέλλον που θέλουν για μας τις γυναίκες και τα παιδιά μας.

Απέναντι σ’ αυτή την πολιτική είναι ΣΗΜΕΡΑ – ΤΩΡΑ πιο αναγκαίο από ποτέ να ορθώσουμε το ανάστημά μας όλες οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών και μέσα από την ΟΓΕ μαζί με τους φορείς της Κοινωνικής Συμμαχίας – το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, όλοι μαζί σαν μια γροθιά, να αντιμετωπίσουμε τα μονοπώλια, τους επιχειρηματικούς ομίλους, την ΕΕ και την κυβέρνηση, ώστε να μπει τέρμα στον εφιάλτη που ζούμε.

Δεν ανεχόμαστε να ζούμε με ψίχουλα!

Απαιτούμε δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας και με το πλούτο που παράγουμε, αρκεί να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον μας στα δικά μας χέρια.
Απεργούμε, συνεχίζοντας και κλιμακώνοντας τον αγώνα μας.

 Στη Μυτιλήνη ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών θα συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 11π.μ. στην πλατεία Σαπφούς.


ΜΥΤΙΛΗΝΗ

21/11/2014