Όλοι έχουν σχέση κι εσύ έμεινες στο ...ράφι; | 15 πράγματα που μόνο εσύ θα καταλάβεις!

Τις προάλλες βρέθηκα σ' ένα τραπέζι για φαγητό (Amigos - μεξικάνικο - να πάτε) στο οποίο όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν σχέση εκτός από ...ένα άτομο!


Κι έφτασε εκείνη η ώρα που ο καθένας έλεγε για το/τη σύντροφο τους... τι μπορεί να σκεφτόταν εκείνος ο ένας που δεν είχε άραγε κι όλοι εκείνοι που έχουν βρεθεί στη θέση του; Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο για εσάς, λοιπόν, που έχετε φίλους με σχέσεις κι εσείς είστε μόνοι ...σαν το λεμόνι!

1. Κάθε φορά που βγαίνεις με τους φίλους σου για να μάθεις τα νέα τους, τα περισσότερα έχουν σχέση με ...τη σχέση τους, ενώ τα δικά σου ξεκινούν κάπως έτσι: «Τις προάλλες πήγα σ' ένα ωραίο μπαράκι...»
2. Τελικά οι συζητήσεις σας καταλήγουν πάντα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση τους και τους φίλους σου να ζητούν την πολύτιμη συμβουλή σου γι' αυτά.
3. Κι εσύ φυσικά, ακόμα κι αν δεν έχεις σχέση και δεν έχεις ιδέα για το τι πράγμα μιλάτε, δίνεις τα φώτα σου σαν άλλος σοφός.
4. Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνες οι φορές που οι φίλοι σου ζητούν τη βοήθειά σου για να σχεδιάσετε κάποιο ραντεβού - έκπληξη ή να διαλέξετε το κατάλληλο δώρο. Καλή καρδιά όμως...
5. Όταν βγαίνεις μαζί με το ζευγάρι αναλαμβάνεις πάντα το ρόλο του φωτογράφου.
6. Όπως επίσης κοιτάζεις γύρω σου σαν να μη συμβαίνει τίποτα κάθε φορά που φιλιούνται κι αγκαλιάζονται...
7. ...ενώ όταν μιλάνε μεταξύ τους λες και είναι νήπια, χαζεύεις στο κινητό σου προσπαθώντας να μη γελάσεις.
8. Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι φορές που ειλικρινά απογοητεύεσαι, όταν κανονίζεις να βγεις με το/τη φίλο/η σου και τελικά φέρνει μαζί του/της και τη σχέση του.
9. Δεν ξεχνούν ποτέ να μοιράζονται μαζί σου τις λεπτομέρειες από τις βραδιές που περνούν με το ταίρι τους.
10. Κι εξαιτίας αυτού, υπάρχουν στιγμές που ξεχνάς πως είσαι ελεύθερος/η, γιατί ζεις τη σχέση σου του/της φίλου/ης σου λες κι είναι ...δική σου.
11. Δεν καταλαβαίνεις ποτέ τους λόγους για τους οποίους τσακώνονται. Οι περισσότεροι τσακωμοί σου φαίνονται τελείως ηλίθιοι ή αρκετά περίπλοκοι για το μυαλό σου.
12. Συχνά προσπαθούν να σου προξενέψουν κάποιο γνωστό τους ελεύθερο.
13. Γι' αυτό όταν κανονίζετε να βγείτε πηγαίνεις προετοιμασμένος/η ψυχολογικά για το τι έκπληξη - φρούτο μπορεί να σου επιφυλάσσουν πάλι.
14. Όταν παραπονιούνται για το πόσες μέρες έχουν να κάνουν σεξ, απλά θέλεις να αρχίσεις να τους χτυπάς με όλη σου τη δύναμη.
15. Ξέρεις όμως πως αργά ή γρήγορα θα πάρεις την εκδίκηση σου όταν θα είσαι εσύ ο/η φίλος/η που θα είναι σε σχέση...


Πηγη neopolis.gr