Αιολικός-Ζακυνθιακος….. Νίκη ψυχολογίας ζητά ο Αιολικός (30/11 15:00 ΚΑΛΛΟΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ)

Την νίκη που θα ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά ψάχνει ο Αιολικός εντος έδρας την Κυριακή με τον Ζακυνθιακο στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής Football league 2.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 την Κυριακή 30/11/14 και θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Κώστας Κεντερης της Καλλονής. Ο προπονητής του Αιολικού έχει όλα τα όπλα του έτοιμα και προσπαθεί να βρει το αντίδοτο στην επίθεση με σκοπό να ξεμπουκώσουν οι παίχτες σκοράροντας πολλά γκολ.

Ιδιαίτερα δύσκολο αποδείχτηκε για την διοίκηση του Ζακυνθιακού να οργανώνει το ταξίδι στη Λέσβο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αιολικό.

Από το βράδυ της Δευτέρας, όταν και έγινε γνωστή η άρση της αναβολής των πρωταθλημάτων, η διοίκηση του Ζακυνθιακού ξεκίνησε τα τηλέφωνα για να προγραμματίσει το ταξίδι. Ωστόσο συνάντησε πολλές δυσκολίες για να κλείσει εισιτήρια, μιας και εντός έδρας παιχνίδι έχει και η Καλλονή για τη Super League.


Τελικά, το ταξίδι κανονίστηκε και το πρόγραμμα θα έχει ως εξής: η αποστολή θα φύγει από Ζάκυνθο το Σάββατο το μεσημέρι για τα Σπάτα όπου θα γίνει διανυκτέρευση. Την Κυριακή το πρωί στις 7 θα «πετάξει» για τη Μυτιλήνη, με την αποστολή να πηγαίνει αμέσως στο ξενοδοχείο. Το μεσημέρι η ομάδα θα μεταβεί στο γήπεδο της Καλλονής για τον αγώνα, ενώ κατά την επιστροφή στο ξενοδοχείο θα γίνει στάση στην μονή του Άγιου Ραφαήλ για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επιστρέψει η ομάδα στην Αθήνα αεροπορικώς, με τη διανυκτέρευση να έχει προγραμματιστεί στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας. Ο Ζακυνθιακός θα επιστρέψει στη βάση της το πρωί της Δευτέρας, μετά από μια πραγματική οδύσσεια.