Τα 15 πιο περίεργα μέρη που μπορείς να κάνεις σεξ. Θα το τολμούσες ποτέ;

Η συνταγή είναι απλή και γνωστή. Τρελό σεξ σε τρελά σημεία. Όσοι πιστοί προσέλθετε!


Λίγες από τις φαντασιώσεις που κάνουμε, «παίζονται» στο υπνοδωμάτιο και το κρεβάτι μας. Συνήθως, το σκηνικό είναι μακριά από αυτό, με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει και τα αίματα να ανάβουν. Δίνω μερικές ιδέες μήπως και ...καλοπεράσετε!

1. Σε υπόγειο πάρκινγκ - Δεν ξέρω γιατί αλλά το αυτοκίνητο (είτε μέσα είτε έξω από αυτό) πάντοτε είναι στις τοπ φαντασιώσεις μας. Πόσο μάλλον, όταν συνδυάζεται με την «τρομακτική» κι απόμερη ατμόσφαιρα ενός υπόγειου πάρκινγκ.

2. Σε δοκιμαστήριο ρούχων - Προφανώς δε σας είναι κάτι άγνωστο. Ανήκει όμως, στις δύσκολα υλοποιήσιμες φαντασιώσεις από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που ελέγχουν ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν στα δοκιμαστήρια των καταστημάτων.
3. Σε νοσοκομείο - Η αντίθεση του πάθους με αυτά που πρεσβεύει ένα νοσοκομείο θα σας κάνει να ...σκαλώσετε άσχημα.
4. Σε σκάφος (άλλου) - Τι πρέπει να κάνεις; Να επισκεφθείς μία μαρίνα αργά τη νύχτα. Όταν καταλάβεις πού είναι οι φύλακες και πώς μπορείς να τους αποφύγεις, τρύπωσε σε ένα σκάφος από όλα όσα έχεις μπροστά σου. Διάρρηξη και σεξ μαζί. Αυτά είναι!
5. Σε ψηλό ξενοδοχειακό κτίριο - Κλείσει δωμάτιο σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο έχει αρκετούς ορόφους. Πήγαινε στο παράθυρο με τον/τη σύντροφό σου και δώστε του να καταλάβει. Με θέα παρακαλώ.
6. Στη δουλειά - Ποιος δε θέλει να κάνει μία τέτοια «παρανομία» κάτω από τη μύτη του αφεντικού; Εννοείται πως όλοι!
7. Στο σινεμά - Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία μη εμπορική ταινία με λίγο κόσμο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Α, και κάποιον/α διατεθειμένο/η να ακολουθήσει τις ορέξεις σου.
8. Σε γάμο - Δεν κατάλαβα δηλαδή; Ο γαμπρός κι η νύφη είναι κάτι παραπάνω από εσάς και θα το διασκεδάσουν; Φυσικά κι όχι!
9. Στο μπαλκόνι - Μοναδική παράκληση. Μη φωνάζετε. Μπορεί να είμαστε γείτονες. Έχω που έχω τους απο κάτω, θα υποστώ κι εσάς; Δε συμφέρει!
10. Στην ταράτσα - Ακόμη καλύτερη επιλογή από το μπαλκόνι. Απλά χρειάζεσαι κλειδιά για την ταράτσα της πολυκατοικίας σου και ...ζέστη. Αλλιώς, κλάφ’ τα Χαράλαμπε!
11. Σε γήπεδο - Είτε ποδοσφαίρου, είτε οποιουδήποτε άλλου αθλήματος. Να είναι σοβαρό γήπεδο όμως έτσι; Μην πας στο Δημοτικό Στάδιο Πεταλιδίου και μου το παίξεις κονιόρδος…
12. Στο χιόνι - Στην ιδέα και μόνο κρυώνουμε. Στην πράξη όμως ...καιγόμαστε!
13. Στη βροχή - Αν είσαι αρρωστιάρης δεν το συνιστώ. Αν από την άλλη αντέχεις, τότε δοκίμασέ το. Για να γίνεται σε τόσες ταινίες, μάλλον κάτι καλό θα έχει!
14. Πάνω στη μηχανή - Δεν ξέρω πως γίνεται. Μη με ρωτάτε. Γνωρίζω όμως ένα ζευγάρι που το έχει δοκιμάσει. Κι έχει να λέει τα καλύτερα.
15. Σε αρχαιολογικό χώρο - Ειδικά στην Ελλάδα, οι επιλογές μας είναι άπειρες. Αν βέβαια, το δοκιμάσεις στην Ακρόπολη, παίρνεις bonus τη συνέχεια στο σπίτι. Αντε, ξεκίνα!