Ο Α.Ο.Αρισβαίος Καλλονής στα σχολεία!

Στα σχολεία της Καλλονής βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας(06/10) o ιστορικός σύλλογος Καλλονής Α.Ο. Αρισβαίος, με αφορμή την πανελλήνια ημέρα αθλητισμού.


Εκπρόσωποι του Δ.Σ. αλλά και προπονητές του συλλόγου, επισκέφθηκαν το δημοτικό σχολείο Καλλονής αλλά και το γυμνάσιο, μιλώντας στα παιδιά για τον αθλητισμό, τη σημασία του, δείχνοντας μάλιστα και αγωνίσματα του στίβου.

Στο δημοτικό σχολείο Καλλονής, η γυμνάστρια του συλλόγου Γκόλτσιου Θάλεια μαζί με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Α.Ο. Αρισβαίου, έδειξαν απο κοντά στα παιδιά ενδεικτικά αντικείμενα του στίβου, κάνοντας παράλληλα και αναπαράσταση σε ρίψεις, ταχύτητες, σκυτάλες κ.α.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν, ζεσταίνοντας με τις φωνές ενθουσιασμού τους την ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, εκπρόσωποι του Δ.Σ. μαζί με την προπονήτρια μπάσκετ του συλλόγου Ραλλού Καρέκου, βρέθηκαν στο γυμνάσιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ κοριτσιών αλλά και αγώνες στίβου. Μάλιστα, συνέβαλαν και στις προσπάθειες του γυμναστή Χρήστου Καραπαναγιώτη, έτσι ώστε τα παιδιά να χαρούν τον αθλητισμό και να έρθουν κοντά σε αυτόν.

Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι άξιες θαυμασμού, καθώς ελκύουν τα παιδιά στο γήπεδο, απομακρύνοντας τα απο άλλους κίνδυνους που καραδοκούν στις εποχές μας.
Οι μαθητές ενημερώθηκαν απο τον ιστορικό σύλλογο της Καλλονής και για τις εγγραφές οι οποίες συνεχίζονται, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στις 16:00.