Κρατούσε την νίκη για 69΄ αλλα δεν άντεξε- Αστέρας Τρίπολης- ΑΕΛΚ 2-1-Μόνο νίκη με Αιγινιακό και ελπίζει

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Φερνάντεθ, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Καλλονής, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.


Οι Αρκάδες με τη νίκη τους αυτή εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στη φάση των «16» του Κυπέλλου, φτάνοντας τους έξι βαθμούς. Η Καλλονή πάντως αποδείχτηκε σκληρός αντίπαλος, καθώς στο 40’ προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγρίτη και είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ, εκμεταλλευόμενη τα πολλά αμυντικά κενά των γηπεδούχων. 

Ωστόσο, ο Νίκο Φερνάντεθ με δύο ωραία γκολ στο 69’ και το 77’ ανέτρεψε την κατάσταση και έδωσε στον Αστέρα τη νίκη, αλλά στον Στάικο Βεργέτη έναν ακόμη παίκτη για να υπολογίζει στα πλάνα του.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση πηγαίνει αδιάφορος στον Τύρναβο για την τελευταία αγωνιστική, που θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση και αυτός στον επόμενο γύρο.

Η Καλλονή αγωνίζεται με τον Αιγινιακό και θέλει νίκη επί του ήδη αποκλεισμένου Αιγινιακού, και ήττα του Τυρνάβου από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κυριακόπουλος (75’ Ρόλε), Τσοκάνης, Μουνάφο, Μούκαμ (67’ Μπαντιμπανγκά), Νίκο, Μπακασέτας (62’ Πάρα), Μπαράλες

ΚΑΛΛΟΝΗ: Δαύκος, Βαλιός, Αντέτζο, Στεφάνοβιτς, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Καλτσάς (80' Κεϊτά), Χωριανόπουλος (84' Μπουρούς), Κύπρου, Αγρίτης (77' Μανούσος), Μίνγκας.

ΓΚΟΛ: 69', 76' Νίκο Φερνάντες / 40' Αγρίτης

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Αστέρας Τρίπολης 6
Τύρναβος 4
Καλλονή 1
Αιγινιακός 0

Η 3η αγωνιστική (6-8 Νοεμβρίου)

Τύρναβος - Αστέρας Τρίπολης

Καλλονή - Αιγινιακός