5 πράγματα που συμβαίνουν όταν μια σχέση δεν κρατάει

Βγήκατε ραντεβού, έμαθες ότι  αρέσει και τους δυο σας, το Game of Thrones και τα Ημισκούμπρια αλλά δεν κράτησε η σχέση σας, παρ’ όλο που ένιωσες μερικές πεταλούδες στο στομάχι σου. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Λοιπόν…


Ξεκαθάρισε μέσα σου τι θέλεις. Δεν γίνεται να μπεις στη διαδικασία μιας νέας σχέσης  και να μην ξέρεις τι ζητάς από τον άλλον. Σκέψου λοιπόν τι μπορείς να “δώσεις” και τι θέλεις να “πάρεις”. Οταν ξεκινάς μια σχέση με στόχο να πικράνεις τον πρώην δεν θα στεριώσει, θα βαρεθεί ο νυν και θα τη κάνει με ελαφρά και στο τέλος θα μείνεις με τις φίλες σου να κλαίγεσαι πως δεν μπορείς να βρεις ένα καλό παιδί!

Μια σχέση που ξεκινάει για one night stand… θα καταλήξει και one night stand. Με μερικές Χολυγουντιανές εξαιρέσεις, καμία σχέση δεν ξεκίνησε με το «Μωράκι, σπίτι σου ή σπίτι μου;» και εξελίχθηκε σε κάτι άλλο. Τι είπατε εσείς στο βάθος; Ίσως και όχι; Μπορεί  το “one night stand” να κρατήσει μια βδομάδα!

“The Great Expectations”, ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο… Σου λένε κάτι όλα αυτά; Δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Κοντολογίς, περιμένεις από τον άλλον να σου γεμίσει τόσα πολλά κενά και να σου ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία σε μικρό διάστημα και χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου. Πρέπει όμως να λάβεις υπόψη σου ότι αυτές είναι απαιτήσεις ανθρώπων με τρομερές ανασφάλειες, που πιστεύουν ότι αποτελούν το κέντρο του κόσμου!

Όλοι άντρες είναι γουρούνια… έλεγε η ελληνίδα γιαγιά και είναι μια παράδοση που μεγαλώνει γενιές και γενιές. Όπως αναφέραμε και παραπάνω περιμένεις το ακατόρθωτο από έναν άνθρωπο, σε ελάχιστο διάστημα… την ίδια στιγμή που έχεις την προκατειλημμένη άποψη ότι σε κοροϊδεύει και θα σου κάνει τα ίδια με τον προηγούμενο! Μπάστα γλυκιά μου, να κρατάς μια πισινή το καταλαβαίνω και εγώ μαζί σου, αλλά όταν από την αρχή έχεις ορίσει το φινάλε σας,  πως θα αφήσεις λίγο χώρο στον άλλον να σου δείξει τις προθέσεις του; Μείνε λοιπόν με τις παρωπίδες σου και όλοι οι άντρες έχουν την ίδια φάτσα! 

Τέλος είναι κάποιοι που δεν αντέχουν την αποτυχία (άκου να δεις πράγματα!), οπότε ακόμα κι αν φαίνεται από την αρχή ότι το πράγμα δεν τραβάει, αυτοί επιμένουν μήπως και σώσουν κάτι! Δεν θέλουν να παραδώσουν έτσι απλά τα όπλα τους, ίσως όμως με τις πολλές προσπάθειες να χειροτερέψουν πολύ παραπάνω τα πράγματα και η απογοήτευση να είναι μεγαλύτερη!

GOOD LUCK!


Πηγη www.mycampus.gr