5 τρόποι για να ξεχάσεις τον παλιό σου έρωτα!

Ναι ρε κοπελιά, σε εσένα απευθύνομαι, που μπήκες να διαβάσεις το άρθρο μήπως βρεις λύτρωση από τα δεινά του έρωτα.


Ήρθε η ώρα να τον διαγράψεις από τη ζωή σου μια και καλή, να τον σβήσεις από το χάρτη και φυσικά να τον βγάλεις από την καρδιά σου! Ό,τι ανήκει στο παρελθόν, καλό είναι να μείνει εκεί, και μην σε εμποδίζει στο μέλλον σου. Να κοιτάς μόνο μπροστά και ποτέ πίσω. Άλλωστε, μια σχέση που έχει τελειώσει, είναι μόνο βάρος και τίποτα άλλο.

Πάρε λοιπόν πέντε συμβουλές και από εμάς για να τον βγάλεις οριστικά από το μυαλό σου!

1. Διέγραψε τα στοιχεία του.

Αν δεν θέλεις να ζήσεις το κλασικό ρεζίλι της μεθυσμένης που τηλεφωνεί στο πρώην και κλαίγεται, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Σβήσιμο συνομιλιών, τηλεφώνου και περιορισμός σε facebook και instagram.

2. Δεν συζητάς με τις φίλες σου για τον πρώην.

Εκτός του ότι κάποια στιγμή θα γίνεις βαρετή, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τα παλιά και να προσπαθείς να ακούσεις μία κουβέντα του στιλ «μπορεί να σε θέλει ακόμη», ή «έκανε βλακεία, θα επιστρέψει», γιατί πολύ απλά δεν θα την ακούσεις, αλλά και να την ακούσεις δεν θα το εννοούν.

3. Μην πηγαίνεις στα ίδια στέκια με εκείνον.

Μπορεί να θέλεις να τον δεις, μπορεί να σου λείπει, μπορεί, μπορεί, μπορεί… Σκέψου μόνο πως: 1) Θα το καταλάβει, 2) θα δείξεις ότι είσαι αδύναμη και τον θέλεις πίσω και 3) Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αν όντως τον συναντήσεις, αλλά το πιο πιθανό είναι να έχει κακή εξέλιξη.

4. Μην προσπαθείς να δείξεις καλύτερη μόνο και μόνο για να το δει αυτός.

Μην ανεβάζεις δηλαδή συνέχεια φωτογραφίες και χαρούμενα τραγούδια στο facebook, ενώ πριν μία εβδομάδα μετά βίας κοιτούσες τις ενημερώσεις σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να καταλάβεις εσύ πως νιώθεις με τον εαυτό σου και όχι να προσπαθείς να πείσεις όλους τους άλλους για το αντίθετο.

5. Κάνε πράγματα που να σε γεμίζουν.

Δούλεψε σκληρά, ξύπνα το πρωί με κέφι, βγάλε βόλτα το σκύλο σου, κάνε πιο συχνά το αγαπημένο σου hobby και γενικά ζήσε τη στιγμή. Αν δεν θέλει να είναι μαζί σου μία, εσύ δεν θέλεις δέκα. Μην χαλάς την ενέργεια σου σε ανθρώπους που δεν σπαταλάνε το παραμικρό πράγμα για εσένα!

Και μην ξεχνάς το moto: Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές… Μάλλιασε η γλώσσα μας να στο λέμε!


Πηγη neolaia.gr