ΣΟΚ: 30χρονος εργάτης σκοτώθηκε σε εγκαταστάσεις ζωοτροφών στην Λέσβο-Πολτοποιήθηκε από κοχλία μεταφοράς (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Νεκρός ανασύρθηκε πριν λίγο ένας 30χρονος εργάτης, ο οποίος  παρασύρθηκε από κοχλία μεταφοράς υλικών σε εγκαταστάσεις ζωοτροφών στην Λέσβο κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης των μηχανημάτων εντός του χώρου αποθήκευσης των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 30χρονο εντόπισε συνάδελφος του εργάτης ο οποίος εκτελούσε εργασίες και αυτός στην αποθήκη ζωοτροφών και όταν ανησύχησε για τον 30χρονο ανέβηκε στον σιλο και είδε το αποκρουστικό θέαμα με τον νεκρό συνάδελφο του.

Άμεσα στις εγκαταστάσεις έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική με σκοπό να ανασύρει το άψυχο κορμί του εργάτη το οποίο με δυσκολία ανασύρθηκε λόγω των συνθηκών του ατυχήματος.

Σε λίγο περισσότερες πληροφορίες


UPDATE 13:55

Όπως ανέφεραν συνάδελφοι του ο 30χρονος εργαζόταν στην συγκεκριμένη επιχείρηση ζωοτροφών από το 2008 και είχε μεγάλη εμπειρία σε συντήρηση τέτοιον μηχανημάτων. 

Εργάτες του εργοστασίου μας είπαν πως τα γρανάζια μεταφοράς υλικών γυρίζουν πολύ αργά και είναι αδιανόητο πως ο άτυχος εργάτης πολτοποιήθηκε. Πυροσβέστες μας είπαν ότι με αρκετή δυσκολία ανέσυραν το πτώμα του 30χρονου σχεδόν διαμελισμένο μέσα στον σιλο.

Το τραγικό συμβάν έγινε σε γνωστές εγκαταστάσεις ζωοτροφών στην περιοχή στους Λαμπου Μύλους και συγκεκριμένα στο 15ο χλμ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ - ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Το όνομα του άτυχου 30χρονου έχει αρχικά Τ.Κώστας. Ο άτυχος 30χρονος Κώστας Τ. ήταν μόνιμος κάτοικος Πληγωνίου Μυτιλήνης

Να τονίσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από την αστυνομία και την Π.Υ η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος



Εικόνα από την προσπάθεια της Π.Υ να απεγκλωβίσει  τον 30χρονο


UPDATE 12:39 


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνάδελφοι του άτυχου εργάτη έκαναν λόγω για 28χρονο ενώ μετά από την ανακοίνωση της αστυνομίας ο άτυχος είναι 30 ετών.

ΠΡΩΤΗ ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σήμερα (21.10.2014) το πρωί, 30χρονος ημεδαπός τραυματίστηκε θανάσιμα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, σε σιλό εταιρείας παραγωγής και εμπορίας ζωοτροφών στη Λέσβο.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.