Στο "JUNIOR BEST FIGHTER SHOW" η Μυτιληνιά αθλήτρια του ΑΙΑΣ Μυτιλήνης Στρατούλα Μπουλμπουλη

ΡΟΥΑ ΜΑΤ κίνηση από τον Γιώργο Σαριδάκη άλλη μία καινοτομία!


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργάνωση υπερπαραγωγή με σκοπό την προόθηση των μαχητικών αθλημάτων σε μικρές ηλικίες από 9 - 14 ετών έμφαση στη βάση στους μελλοντικούς πρωταγωνιστές των μεγάλων promotions. Η διοργάνωση θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό μη κερδοφόρα… Αυτές τις δύσκολες εποχές ο Γιώργος και η Εύη Σαριδάκη παραμερίζοντας το προσωπικό όφελος πάνε ακόμα πιο μπροστά με το νεοεισερχόμενο promotion! Ο αθλητισμός αναπόσπαστο κομμάτι του φιλανθρωπικού έργου για την στήριξη αυτών που έχουν πραγματική ανάγκη.

 Πηγή fightbook.gr

Από την Μυτιλήνη θα συμμετάσχει η 11χρονη αθλήτρια του AIAS DRACULINO TEAM Μυτιλήνης Στρατούλα Μπουλπουλη η οποία θα λάβει μέρος στην κατηγορία των 33 κιλών με όρους Κ1. Ο προπονητής που θα την συνοδεύει είναι ο καταξιωμένος και πρωταθλητής στο είδος Χρήστος Αλαφακης

Το lesvospost.com της εύχεται καλή επιτυχία.

Διαβάστε το επίσημο δελτίο Τύπου:

«Στις 4 Οκτωβρίου 2014 στην Αθηνά θα πραγματοποιηθεί η νέα διοργάνωση "JUNIOR BEST FIGHTER SHOW" με σκοπό την αναδείξει μικρών ταλέντων σε ηλικία  μαχητών από 9  έως 14 ετών ένας από αυτούς θα διακριθεί και θα ανακηρυχθεί ο junior best fighter 2014 από την κριτική επιτροπή και την ψηφοφορία του κοινού.
Ο Νικητής θα κερδίσει το "μεγάλο"δώρο της βραδιάς ενώ δώρα θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.

Οι διοργάνωση θα είναι μια υπερπαραγωγή καθώς θα  συμπεριλαμβάνει όλοι την διαδικασία, προβολή, στήσιμο, εφέ!

Εισιτήριο-Έσοδα
Ολα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό ενώ δεν θα υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου ο κάθε θεατής θα βάζει κατά την είσοδο του στα ειδικά κουτιά ότι ο ίδιος θελήσει.

Κριτές έκπληξη, show, εφέ, πλούσια δώρα για το κοινό,διάσημη καλλιτέχνες, αλλά και μαχητές που θα σας καθηλώσουν και θα κλέψουν την εντυπώσεις έρχονται στο..... "JUNIOR BEST FIGHTER SHOW"


4 Οκτωβρίου Αθηνά by SCORPION FIGHT SHOW»