Φίλαθλοι πέριμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού στο κέντρο της Μυτιλήνης….αλλά το λεωφορείο άλλαξε δρόμο

Σύμφωνα με πληροφορίες χτες περίπου 20-30 φίλαθλοι από διάφορες ομάδες περίμεναν καρτερικά το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή στην Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών.

Η αστυνομία είχε είδη λάβει τα μέτρα της καθώς μια διμοιρία των ΜΑΤ περίμενε για παν ενδεχόμενο λίγα μέτρα μακριά από τους φιλάθλους.

Μετά από την σύμφωνη γνώμη της ασφάλειας του Παναθηναϊκού και σε συνεννόηση με τον οδηγό του Λεωφορείου και την αστυνομία η αποστολή του Παναθηναϊκού έφυγε από άλλη κατεύθυνση δίχως να περάσει από το κέντρο της Μυτιλήνης. Όλα κύλησαν ομαλά λοιπόν και δεν τους βγήκε τους φιλάθλους που περίμεναν υπομονετικά την αποστολή του ΠΑΟ για να τους πικάρουν για την ήττα από την ΑΕΛ Καλλονής.

Να τονίσουμε ότι φίλαθλοι που αντιλήφθηκαν το πούλμαν του Παναθηναϊκού άρχισαν να φωνάζουν "νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές"!  με σκοπό να τους πικάρουν από την πίκρα της ήττας απέναντι στην ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε χωρίς προβλήματα σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης με την πρωινή πτήση για την Αθήνα.