Ξεκινάνε σήμερα και επίσημα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τις Ακαδημίας Μπάσκετ του Αιολικού Μυτιλήνης

Στο τμήμα μπάσκετ του Αιολικού γίνεται μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια από τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων της Μυτιλήνης.


Στις ακαδημίες ειδικότερα, με προπονητή τον πατέρα Στρατή Γιουσμά, στόχος είναι να δημιουργηθούν φυτώρια αθλητών και κατ' επέκταση τμήματα στελεχωμένα από αθλητές, που θα βρίσκονται στο σύλλογο της Μυτιλήνης από μικρή ηλικία.

Το καθεστώς λειτουργίας του Αιολικού ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα καθώς ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του, μετά τον θάνατο του Δημήτρη Κουκέλλη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από φέτος ο Αιολικός θα λάβει μέρος κανονικά στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, στην κατηγορία παίδων. Έτσι ένα από τα μεγάλα όνειρα του αείμνηστου Δημήτρη Κουκέλλη, γίνεται πραγματικότητα για το σύλλογο της Μυτιλήνης.

Είναι μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από τον Αιολικό να δώσει τη δυνατότητα και την ευκαιρία στα παιδιά του τόπου μας να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους. Η προσπάθεια αυτή ξεκινάει σε συνεργασία με την σύναξη για παιδιά Δημοτικού του Ιερού Ναού Άνω Χάλικα και τον πάτερ Ευστράτιο Γιουσμά, τον ποιο ευχαριστούμε θερμά για την αφιλόκερδη πρόσφορα του.Για πληροφορίες και έγγραφες στα γραφεία μας Ηλία Βενεζη 13 κάθε Δευτέρα και Παρασκευη 20:00 με 22:00. Υπεύθυνος του τμήματος είναι και ο κ. Παπαμήτσος Κωνσταντίνος- 6948570661