Με νέους παίχτες η ΑΕΛ Καλλονής για την πρώτη νίκη στο Κύπελλο- Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Μετά την σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Γ. Σκούφος» ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΛΚ για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής  για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Τύρναβο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 16.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Οι παίκτες που επελέγησαν από τον έμπειρο τεχνικό είναι οι:

Δαύκος, Αλέξιτς, Χωριανόπουλος, Κριπιντίρης, Μπαρέρα, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Μίνγκας, Γιουκαρής, Στεφάνοβιτς, Βλαστέλλης, Γιώργου, Μανούσος, Κύπρου, Αγρίτης, Καμαρά, Μπουρούς



Με αρκετά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Τύρναβος την Καλλονή την Τετάρτη στη Μυτιλήνη. Οι Θεσσαλοί, δεν μπορούν να υπολογίζουν σε 8 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα στους Σκαθαρούδη και Κισκαμπάνη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, τον Παληγεώργο που έχει στρατιωτικές υποχρεώσεις, τον ανέτοιμο Μάλτζαρτη και τους Καρακώστα, Σουλιώτη, Λίταινα και Παπαχρήστο.


Αναλυτικά η αποστολή: Πρίφτης, Ντάλλας,, Σιάτρας, Ιβανίδης, Μούσα, Ότα, Σολφερίνο, Καραμανλής, Σαμαράς, Χαλούλος, Ντατίδης, Ζυγκερίδης, Μιλουτίνοβιτς, Μπράνκοβνιτς, Πεχλιβανόπουλος, Στεργιανός, Γεωργίου, Τσούκαλος.


Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Καλλονής με τον Τύρναβο 2005

Στη διάθεση των φιλάθλων είναι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Καλλονής με τον Τύρναβο 2005 για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης αύριο Τετάρτη 24/9 στις 16:30.

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ Ελ. Βενιζέλου 5 έως τις 17:00 σήμερα το απόγευμα και αύριο από τις 09:00-14:00 καθώς και από το εκδοτήριο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ από τις 13:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι €10 το απλό και €15 το VIP.

Θυμίζουμε πως οι κάρτες διαρκείας δεν ισχύουν για τα ματς του Κυπέλλου.