Πρεμιέρα στην Γ εθνική ο Αιολικός στον ΤΑΡΛΑ (18:15 Live lesvosGoal)- Επικίνδυνη έξοδος για ΑΕΛΚ στην Τρίπολη (16:00 NS)

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα θα απολαύσουμε σήμερα από τις 2 εκπροσώπους μας στις επαγγελματικές κατηγορίες.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΛΚ (16:00 NS)

Στις 16:00 η ΑΕΛ Καλλονής αντιμετωπίζει στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής super league τον «ευρωπαίο» Αστέρα Τρίπολης. Η ΑΕΛΚ θα στερηθεί της υπηρεσίες του αρχηγού της, Γιώργου Μανούσου, ο Γιώργος Μανούσος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό και επομένως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αντίθετα οι  Γιορέντε και Κεϊτά που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα συμπεριλήφθησαν στην αποστολή. Στο αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι ότι το παιχνίδι θα παρακολουθήσει ο Χιου Ντάλας, ούτως ώστε να πάρει μια "γεύση" από το πρωτάθλημα και τις διαιτησίες που θα υπάρξουν.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Ματζουράκης: Χογκ, Αλέκσιτς, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Μπαρέρα, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κεϊτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Χουάνμα, Κύπρου, Καμαρά.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΑΧΑΙΚΗ (16:00-LIVE LesvosGoal.gr, LesvosPost.com)

Στις 18:15 η Μυτιλήνη και πάλι θα τρέχει σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς καθώς ο Αιολικός υποδέχεται την ΑΧΑΙΚΗ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Football league 2

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί Live λεπτό προς λεπτό από την πλατφόρμα του lesvospost.com σε συνεργασία με το lesvosgoal.gr

Η ομάδα του Αιολικού αναμένεται να παραταχθεί πλήρες στον αγωνιστικό χώρο του ΤΑΡΛΑ και να επικρατήσει εύκολα. Στο πλευρό του φυσικά και εκατοντάδες φίλαθλοι από όλο το νησί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΙΟΛΙΚΟΥ: "Την Κυριακή 21.09.2014 και ώρα 18:15 η αγαπημένη μας ομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football league 2 με αντίπαλο την ομάδα της Αχαϊκής στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Σας περιμένουμε όλους κοντά μας για να γιορτάσουμε την επιστροφή του Αιολικού μας στις Εθνικές Κατηγορίες. 

Οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν έχουν ως εξής: 

Γενική είσοδος: 10 Ευρώ
Είσοδος σε κεντρική κερκίδα: 12 Ευρώ
Φοιτητές – Στρατιώτες – Άνεργοι – Νέοι 10-16 ετών: 5 Ευρώ με επίδειξη των σχετικών ταυτοτήτων
Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 10 ετών

Οι πόρτες του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης θα ανοίξουν στις 17:00."

Με απουσίες θα παραταχθεί η Αχαϊκή κόντρα στον Αιολικό Μυτιλήνης. Ο Νίκος Αποσκίτης  υπέστη κάκωση στον ώμο και θα χρειαστεί να λείψει τουλάχιστον 10 μέρες, κάτι που σημαίνει πως σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμος στο ματς της Κυριακής με τον Αιολικό αλλά και στην συνέχεια.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αχαϊκής «Ισοβίτες» έχει κανονίσει να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και για το λόγο αυτό θα αναχωρήσει Παρασκευή με πλοίο από τον Πειραιά για Μυτιλήνη.

Τέλος ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς από την Αθήνα θα διευθύνει τον αγώνα του Αιολικού με την Αχαϊκή. Βοηθοί του θα είναι οι Λεοντακιανάκος, Δεληθοδωρής της ίδιας Ενωσης.

Στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης θα ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ LesvosPost.com και  θα σας ενημερώνει για τα τεκταινόμενα εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου..

Στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης θα βρίσκονται ο Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος ο Δ/ντης του plomarinews.gr Δημήτρης Μαλλιαρός αλλά και ένας ειδικός συνεργάτης του lesvospost.com ο Συμεών Παραθυρας για να σας μεταφέρουν αποκλειστικά την ώρα του αγώνα όλο το ρεπορτάζ με ΦΩΤΟ και Βίντεο.

Παρακολουθήστε από το LesvosPost.com το plomarinews.gr αλλά και το lesvosgoal.gr ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ τη ροή της αναμέτρησης του Αιολικού με την ΑΧΑΙΚΗ, ζωντανά από το δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

To live λεπτό προς λεπτό πραγματοποιείτε  υπό την αιγίδα του νέου αθλητικού site της Λέσβου που βρίσκεται στον αέρα του διαδικτύου σε δοκιμαστική έκδοση τοLesvosGoal.gr…!!!!!!
  
Μείνετε συντονισμένοι για το ρεπορτάζ πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Ο αγώνας αρχίζει στις 18:15

Το LIVE ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 17:50

Live Blog ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΑΧΑΙΚΗ-LIVE Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης
 

Live Blog ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΑΧΑΙΚΗ-LIVE Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης