Η ΑΕΛ Καλλονής έκανε το πρώτο μπαμ στην φετινή super league μέσα στην Τούμπα- ΠΑΟΚ-ΑΕΛΚ 1-1 (ΦΩΤΟ)

Ούτε στην Ευρώπη, ούτε στην Ελλάδα. Με άλλη μία μέτρια εμφάνιση, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καλλονή στην Τούμπα. Τα γκολ του αγώνα οι Καμαρά (59’) και Περέιρα (74’).


Η ελλιπής αλλά καλοστημένη στον αγωνιστικό χώρο από τον Γιάννη Ματζουράκη, ΑΕΛ Καλλονής, κατάφερε να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας στο εκτός έδρας παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα της φετινής Super League.

Η Καλλονή που είχε και άλλες ευκαιρίες, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 62′ όταν ο Λεοζίνιο βρήκε με μαγική κάθετη πάσα τον Καμαρά μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο οποίος πλάσαρε κάνοντας το 0-1.

Ο Παοκ ισσοφάρισε με τον Περέιρα στο 74′. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβηκε πιέζοντας την Καλλονή, η οποία όμως άντεξε την πίεση έχοντας έναν καταπληκτικό Χογκ κάτω από τα γκολποστ. Η Καλλονή έμεινε με 10 παίχτες στο 94′ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαρέρα για κλότσημα της μπάλας ενώ ο διαιτητής είχε σφυρίξει φάουλ υπέρ του Παοκ. Δείτε Περισσότερα ΕΔΩ.. LesvosGoal.gr


Φωτο ΠΑΟΚ FC