Στο Πρόγραμμα «Αλυσίδα Αλληλεγγύης» της Επιχείρησης Α.Β Βασιλόπουλος ο Δήμος Λέσβου

Από τον Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» ανακοινώνεται ότι:


«Ο Οργανισμός μας υπέβαλλε αίτημα συμμετοχής στις αρχές του 2014, στο Πρόγραμμα «Αλυσίδα Αλληλεγγύης» της Επιχείρησης Α.Β Βασιλόπουλος. Μεταξύ πάμπολλων αιτούντων ανά την Ελλάδα, κρίθηκε δικαιούχος του Προγράμματος, λόγω του ότι ήταν μεταξύ των τριάντα πρώτων φορέων που κατέθεσαν αίτημα και είχε  αποδεδειγμένες δράσεις κοινωνικής παρέμβασης.
Έτσι, με χαρά παραλάβαμε  και θα διαθέσουμε σε δικαιούχους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, δωροεπιταγές συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.
Η κα Αναστασία Αντωνέλλη, Πρόεδρος του Οργανισμού, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την ικανοποίηση του αιτήματος του Οργανισμού μας και δήλωσε σχετικά:

 «Όπως όλοι γνωρίζουν ενεργοποιούμαστε σε όλα τα επίπεδα και διεκδικούμε ότι και από όπου μπορούμε να βοηθηθούμε, προκειμένου να σταθούμε αρωγοί στην ανάγκη των απόρων συνανθρώπων μας.
 Η ικανοποίηση του αιτήματος μας, από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, είναι μια βοήθεια η οποία συνεπικουρεί στην προσπάθεια όλων μας, Οργανισμού, φορέων και ιδιωτών, να ενισχύσουμε τα θύματα που ο οικονομικός πόλεμος δημιούργησε. Ένα δημόσιο ευχαριστώ στην εν λόγω επιχείρηση για την ενίσχυσή μας αυτή!
Τελικά, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι με ενότητα και αλληλεγγύη, οι Έλληνες  θα τα καταφέρουμε και πάλι μόνοι μας, μιας και φέτος, ως γνωστόν η Ευρωπαϊκή Ένωση έκοψε το Πρόγραμμα Διάθεσης Τροφίμων σε απόρους, λόγω λήξης της περιόδου, που ήταν μια μικρή ανακούφιση για τους πληττόμενους από την φτώχια συνανθρώπους μας».