Ο παραδοσιακός Παγωτατζης του «ΠΑΝΤΑΖΗ» ξεκίνησε την περιοδεία του στην Λέσβο (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα πιο παραδοσιακά επαγγέλματα έκανε πριν μερικές ημέρες την εμφάνισή του στην Λέσβο και συγκεκριμένα αυτήν την περίοδο στον Ταξιάρχη του Μανταμαδου!


Ο παγωτατζής με το άσπρο καπελάκι και την άσπρη ποδιά του ήταν γραφικός, ευχάριστος, και ο πιο αγαπημένος πλανόδιος μικροπωλητής για τα παιδιά και... όχι μόνο.

Έναν τέτοιο κύριο πετύχαμε στον Ταξιάρχη του Μανταμαδου και ξύπνησε όμορφες μνήμες. Με το καροτσάκι του γεμάτο παγωτό από το γνωστό Ζαχαροπλαστείο Πανταζης είναι έτοιμος να μας γλυκάνει με πολλές και ωραίες γεύσεις…



Ο παραδοσιακός Παγωτατζης στο χώρο σας, αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε  εκδήλωση, ΒΑΠΤΙΣΗ-ΓΑΜΟ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ-ΕΓΚΑΙΝΙΑ-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENTS.

Σίγουρα  έχετε δει ή  ακούσει όλοι για τον παλιό παραδοσιακό παγωτατζή με το καροτσάκι παγωτού του , την λευκή του την ποδιά και το λευκό καπελάκι του να γυρνάει στις γειτονιές και να πουλάει παγωτά με διάφορες γεύσεις.

Εμείς είμαστε εδώ για να φέρουμε αυτές τις αναμνήσεις πίσω . Ο παραδοσιακός παγωτατζής επιστρέφει κι έρχεται να μοιράσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους προσφέροντας  άφθονο και λαχταριστό παγωτό σε τραγανιστό χωνάκι η κυπελάκι με συρόπι σοκολάτας και φράουλας ,και όλα αυτά ο παγωτατζής μας τα προσφέρει στις πιο γλυκές και οικονομικές τιμές !!!!

Αν σας αρέσει η ιδέεα του παγωτού, εντυπωσιάστε και εσείς τους καλεσμένους σας μικρούς και μεγάλους προσφέροντας παγωτό για να τους δροσίσετε  τις καλοκαιρινές καυτές μέρες και αφήνοντάς τους να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 υπέροχες κλασικές αλλά και τις πιο αγαπημένες γεύσεις (σοκολάτα- βανίλια- φράουλα).Το πιο δροσερό κέρασμα…
Ο παγωτατζής μας θα είναι εκεί με το καροτσάκι παγωτού του για να σας γλυκάνει με την ποιότητα του Ζαχαροπλαστείου ΠΑΝΤΑΖΗ…!!!!!!

Παγωτατζης Υπηρεσίες:

 Ο παραδοσιακός παγωτατζης αναλαβάνει κάθε είδους εκδήλωση όπως: βαπτίσεις, γάμους, εγκαίνια, παδικές εκδηλώσεις, παιδικά πάρτυ και οποιαδήποτε άλλου τύπου εκδλήλωση απαιτούν οι ανάγκες σας. Φιλικός και οικονομικός αλλά και γεμάτος παγωμένες γλυκές γεύσεις, έρχεται στον χώρο της διοργάνωσης να σας γεμίσει με χαρά και παγωτά. 

Καροτσάκι Παγωτού:

Για όλους τους λάτρεις του παγωτού και των γλυκών απολαύσεων, ο παραδοσιακός παλιός παγωτατζής που όλοι αγαπήσαμε  μπορεί να παρευρεθεί στο χώρο που επιθυμείται  και αντί για γλυκό να προσφέρει  ολόφρεσκο παγωτό χωνάκι ή κυπελάκι για να φροντίσετε τους καλεσμένους σας με το πιο δροσερό κέρασμα!

Καλέστε τον παγωτατζή:

Καλέστε μας άμεσα και κλείστε την κατάλληλη ημερομηνία για την δική σας εκδήλωση. Να είστε σίγουροι πως ο  παγωτατζής θα σας εξυπηρετήσει άμεσα δίνοντας σας την πιο οικονομική τιμή και προσφέροντας άφθονη χαρά παγωμένων γεύσεων σε μικρούς και μεγάλους. Επικοινωνήστε με τον παγωτατζή στο τήλ: 2251027032