Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Αιολικού Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 πλησιάζει και η φετινή χρονιά θα βρει τον Αιολικό ξανά στις εθνικές κατηγορίες μετά την άνοδό του στη Football League 2.

H εκδήλωση παρουσίασης της ομάδας του ιστορικού Αιολικού που φιλοξενήθηκε το βραδύ της Τρίτης 26 Αύγουστου, στην οικία της οικογένειας Τρύφων. Είχε εορταστικό χαρακτήρα και μέσα σε ένα ωριαίο περιβάλλον άρχισε και επίσημα η χρόνια για τον Αιολικό Μυτιλήνης

Μεταξύ των παρευρισκομένων της επίσημης παρουσίασης του Αιολικού για τη νέα σεζόν ήταν και ο πρώην πρόεδρος του Αιολικού κος Φλωριδης .

Παράλληλα με την παρουσία του, τίμησε την εκδήλωση η διευθύντρια προγράμματος του ANT1 η Μυτιληνιά Κατερίνα Γκαγκακη η οποία μάλιστα φόρεσε και την καινούρια φανέλα του Αιολικού, να τονίσουμε πως η κα Γκαγκακη είναι ομογενειακή φίλη του μεγαλομετόχου του Αιολικού Π. Τρύφων.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσιάστηκε ο προπονητής κος Βαγγελης Γουτης με τους συνεργάτες του και τους φροντιστές, οι νέοι παίκτες, οι παίχτες που έμειναν αλλά και , η νέα φανέλα της ομάδας με την οποία θα πορευτεί ο Αιολικός στην Γ Εθνική.

Στο καλωσόρισμά του ο κος Κουκουνιας που ήταν ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους οικογένεια Τρύφων για την αμέριστη βοήθεια στην ομάδα αλλά και την φιλοξενία της Εκδήλωσης, να τονίσουμε πως έκανε αναφορά και στο ιστορικό παρελθόν του Αιολικού. Και κατέληξε λέγοντας "Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει".

Ο τεχνικός του Αιολικού δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια ενόψει της νέας περιόδου:" Θέλουμε να πάμε τον Αιολικό ψηλά και για αυτό θα δουλέψουμε σκληρά. Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους στόχους. Θα πάμε βήμα-βήμα" δήλωσε.

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο πρόεδρος Σταύρος Γρυπιωτης και ο μεγαλομέτοχος Π. Τρύφων: ""Ως διοίκηση θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων " είπε ο κ. Γρυπιωτης.

Φέτος πιστεύω ότι με τον προπονητή, το υλικό, που διαθέτει η ομάδα και τη βοήθεια των φιλάθλων, ο Αιολικος θα μας κάνει υπερήφανους"  τόνισε ο Π Τρύφων.

Κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές με πλούσιο γεύμα και ποτά, πρόσφορα της οικογένειας Τρύφων. Στην εκδήλωση βρέθηκαν δημοσιογράφοι από όλα τα ΜΜΕ της Λέσβου, εκεί ήταν φυσικά και το lesvospost.com και όπως θα δείτε παρακάτω κατέγραψε με Φώτο και βίντεο την παρουσίαση του Αιολικού.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και μέλη του Συνδέσμου φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης που έδωσαν με το τύμπανο τους μια γεύση από ΤΑΡΛΑ… προς το τέλος της εκδήλωσης, ανάβοντας μέχρι και καπνογόνο.

Στην παρουσίαση ήταν παρόντες σχεδόν όλοι οι παίκτες, καθώς έλειπε ο Παπαδόπουλος για στρατιωτικές υποχρεώσεις.



Σε λίγο θα αναρτηθεί και το βίντεο με όλη την παρουσίαση της ομαδας