ΑΕΛ Καλλονής 2014-15: Δυνατή και... σπίτι της!-Όλες οι μετάγραφες

Στην παρθενική της χρονιά στα μεγάλα σαλόνια, η Καλλονή αποδείχτηκε ανώτερη των προσδοκιών και κόντρα στις πολλές δυσκολίες, έκανε μία πολύ καλή σεζόν.


Αν και θύμιζε χωριό από νομάδες, ζώντας στην «εξορία», μακριά από την Μυτιλήνη κατάφερε να αντεπεξέλθει και να διακριθεί. 

Πλέον, επιστρέφοντας στο σπίτι της, με την ενίσχυση του ρόστερ να είναι μεγάλη και η εμπειρίες πολύ περισσότερες, η οικογένεια της ΑΕΛΚ προετοιμάζεται για ακόμα μεγαλύτερες στιγμές, με τους στόχους να είναι υψηλοί, αφού ακόμα και τα πλέι οφ έχουν πέσει στο... τραπέζι. 

Και πως να μην γίνει κάτι τέτοιο, όταν η ομάδα μοιάζει να δυναμώνει σε πολλούς τομείς, ειδικά στην εμπειρία, με μεταγραφές τύπου «Καμαρά» να δείχνουν τις προθέσεις, ενώ τεράστιο ρόλο αναμένεται να παίξει και ο παράγοντας έδρα! 

ΉΡΘΑΝ: Mπαρέρα, Καμαρά, Μίνγκας, Πιπίνης, Χουάνμα, Στεφάνοβιτς, Δαύκος, Nαβάρο, Αντέγιο, Άλεξιτς

ΈΦΥΓΑΝ: Φαρία, Γκαρσία, Ζος, Νιαμπούργιου, Γάλας, Μάππας, Σιλιγαρδάκης, Σιδεράκης, Καζάκης, Περόνε, Ντάμπο

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Ανρί Καμαρά. Ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά, το έδειξε και πέρσι - για πολλοστή φορά - με τον Παναιτωλικό. Αγέραστος, ταχύτατος και με τεράστια εμπειρία, μπορεί να ανεβάσει την ομάδα του επίπεδο. Από κοντά, παίκτες όπως οι Πιπίνης Ναβάρο, Μίνγκας, αλλά και οι «παλιοί» Λεοζίνιο και Μανούσος. 

Προπονητής: Γιάννης Μαντζουράκης. Ανέλαβε την ΑΕΛΚ σε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι, στην παρθενική της σεζόν στην 1η κατηγορία, ενώ παράλληλα η ομάδα έμενε άστεγη. Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να παρουσιάσει έργο και φυσικά, δε θα μπορούσε να μην συνεχίσει στην Καλλονή. Οι συνθήκες, πλέον, είναι πολύ καλύτερες και υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για το βήμα παραπάνω! 

ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝ: Αν καταφέρει να διεκδικήσει μία θέσει κοντά στα πλέι οφ, έστω κι αν δε μπει σε αυτά στο τέλος, θα είναι μία τρομερή επιτυχία. Μέχρι την 10η θέση, θα υπάρχει ικανοποίηση στους νησιώτες. 

ΘΑ ΤΑ... ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ: Αν φανεί κατώτερη των, αυξημένων είναι η αλήθεια, προσδοκιών. Η επιστροφή στην Μυτιλήνη και οι καλές μεταγραφές, βάζουν ψηλά τον πήχη. Σενάρια υποβιβασμού, λοιπόν, δε χωράνε. 

ΓΗΠΕΔΟ: «Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης» (5.500 θέσεις)




Πηγή: gazzetta.gr