Μετά από 11 χρόνια ο ΠΑΟΚ χάνει βαθμούς ξανά στην ΤΟΥΜΠΑ χάρις την ομάδα της Καλλονής

Το "κατόρθωμα" της Καλλονής στην Τούμπα, που πέρασε στην ιστορία. Η προηγούμενη ομάδα που πήρε αποτέλεσμα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ σε πρεμιέρα ήταν ο Ολυμπιακός την σεζόν 2003-04 (VIDEO).


Μετά από έντεκα χρόνια χθες (24/8) η Καλλονή έκοψε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ σε πρεμιέρα πρωταθλήματος στην Τούμπα. Ήταν 24 Αυγούστου του 2003, όταν ο Ολυμπιακός ξεκινούσε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον "Δικέφαλο" μέσα στην έδρα του.

Η ειρωνεία της όλης υπόθεσης; Ότι τα γκολ της νίκης των "ερυθρόλευκων" είχαν πετύχει δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Παντελής Καφές και ο μετέπειτα υπηρεσιακός προπονητής του "Δικέφαλου", Γιωργος Γεωργιάδης.

Έντεκα χρόνια μετά η Καλλονή κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα βάζοντας "στοπ" στο σερί που είχε ο ΠΑΟΚ με νικηφόρα ξεκινήματα στην έδρα του για έξι σεζόν.

Το 'χει η μοίρα του

Αυτό που πραγματικά σε κάνει... να ανατριχιάζεις είναι οι συμπτώσεις των δύο αναμετρήσεων. Το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε την ίδια μέρα με αυτό κόντρα στην Καλλονη, στις 24 Αυγούστου του 2003. Προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν και τότε ο Άγγελος Αναστασιάδης και το παιχνίδι είχε διεξαχθεί, όπως και χθες, χωρίς κόσμο!!!



Πηγη sport24.gr