Επιστολή αγανάκτησης ξενοδόχου του Μολυβου για τη μη συγκομιδή των απορριμμάτων από την περιοχή της Εφταλούς (ΦΩΤΟ)

Αναλυτικά η επιστολή του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Sunrise resort hotel


Κύριε Δήμαρχε

Μετά απο περέλευση πέντε συνεχόμενων εβδομάδων παρατηρήθηκε εντονότερα απο κάθε άλλη φορά το φαινόμενο της μη συγκομιδής των απορριμάτων απο την περιοχή της Εφταλούς, όπου και σημειώνται η μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών στο νησί μας.

Η αμέλεια και η έλλειψη φροντίδας για την καθαριότητα, δημιουργεί αντιδράσεις και δυσφορία σε εμάς και τους πελάτες μας, λόγω της δυσοσμίας και της «κακοποίησης» του φυσικού κάλους της περιοχής μας, την οποία επί πληρωμή προσδκούν να απολαύσουν.
Ο άνεμος και τα αδέσποτα ζώα δυσχεραίνουν την συγκομιδή σκορπίζοντας κατά μήκος των δρόμων, τα απορρίματα, που δεν χωρούν πια στους κάδους.

Έπειτα απο αλλεπάλληλες οχλήσεις στη δημοτική αρχή, που τελικά απέβησαν ατελέσφορες, αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε στα ΜΜΕ του νησιού μας με σκοπό να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία και το κύρος των τουριστικών μονάδων της περιοχής μας.

Η επίλυση του προβλήματος είναι βαρύνουσας σημασίας ώστε να διαφυλάξουμε στο παρών και στο μέλλον τη φήμη του πανέμορφου τόπου μας ως έναν από τους πιο περιζήτητους και παρθένας ομορφιάς, δίχως σκουπίδια παντού, προορισμούς.



Με εκτίμηση


Θεόφιλος Χαβουτσιώτης