Το ταξίδι για την ΑΕΛ Καλλονής στην Ιταλία ξεκινά- Ποιους παίρνει μαζί του ο Ματζουράκης

ΦΩΤΟ aelk.gr
Αναχωρεί αύριο το πρωί η αποστολή της ΑΕΛ Καλλονής για την Ιταλία όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Ιουλίου προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Η ΑΕΛΚ θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί θα «πετάξει» για την Ιταλία και συγκεκριμένα για το αεροδρόμιο της Μαλπένσα στο Μιλάνο, με υπολογιζόμενη ώρα άφιξης τις 10 ώρα Ελλάδας. Κατόπιν η αποστολή θα επιβιβαστεί σε λεωφορείο και μετά από μία διαδρομή δύο ωρών θα φτάσει στο ξενοδοχείο του Λοδρόνε.

Ο Γιάννης Ματζουράκης έχει επιλέξει 26 ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την αποστολή. Μεταξύ αυτών θα βρίσκονται και οι Παναγιώτης Πελεκάνος και Αμπντούλ Ραζακ Ισά που δοκιμάζονται ενώ στην Ιταλία θα βρεθεί και ο Γιάννης Γιώργου που ανήκει στο δυναμικό της Κ20. Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία είναι οι εξής:

1. ANDREW HOGG
2. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΑΥΚΟΣ
3. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
4. ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
5. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΙΠΙΝΤΙΡΗΣ
6. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΒΑΛΙΟΣ
7. RAUL LLORENTE RAPOSO
8. PAUL-FADIALA KEITA
9. MARCOS-ISRAEL BARRERA
10. JUAN MANUEL DELGADO LLORIA
11. JOAQUIN NAVARRO ARMERO
12. LJUBOMIR STEVANOVIC
13. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΠΙΝΗΣ
14. LEANDRO SALES DE SANTANA
15. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΝΓΚΑΣ
16. ΡΑΦΑΗΛ ΓΙΟΥΚΑΡΗΣ
17. ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ
18. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ
19. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΣΤΕΛΛΗΣ
20. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ
21. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣ
22. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
23. ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΡΙΤΗΣ
24. HENRI CAMARA
25. ISSAH ABDUL RAZAK
26. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ


Η αποστολή της ΑΕΛ Καλλονής θα απαρτίζεται από το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη, τον συνεργάτη προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη, τον γυμναστή της ομάδας μας Μερτ Ιζμπιλίρ και τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση. Οι βοηθοί φυσιοθεραπευτή Δημήτρης Καϊδώνης και Θοδωρής Τάκας θα απαρτίζουν το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας ενώ την αποστολή συμπληρώνουν ο φροντιστής Σαράντος Χατζηγιαννάκης και ο Δημήτρης Αγγελώνιας που θα εκτελεί χρέη Γενικού Αρχηγού γι’αυτό το διάστημα.