Στην Λέσβο γιόρτασε η Δέσποινα Βανδη με τον Ντεμη Νικολαιδη τα γενέθλια της (ΦΩΤΟ)

Στην Λέσβο γιόρτασε τα γενέθλιά της η Δέσποινα Βανδή, η οποία την Τρίτη 22 Ιουλίου έκλεισε τα 45 της χρόνια.


Μετά τον Σαρωνικό και τις Κυκλάδες, η διάσημη τραγουδίστρια και ο 40χρονος σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης συνέχισαν τις διακοπές με τα δύο παιδιά τους, τη 10χρονη Μελίνα και τον 7χρονο Γιώργο στη Λέσβο.

«Ταξίδεψαν αεροπορικώς από την Αθήνα στη Μυτιλήνη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου» αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ! πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού συνάντησε την οικογένεια την Κυριακή 20 Ιουλίου στην παραλία της Πέτρας, που βρίσκεται αρκετά κοντά στον Μόλυβο.

Εμφανίστηκε σε παραλία  του Μολυβου, με μαγιό μαύρο, με δερμάτινα λουριά και εντυπωσίασε με το υπέροχο, χωρίς ένα ελάττωμα, μια ατέλεια κορμί της!

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η οικογένεια επισκέφθηκε το κάστρο και την αγορά του Μόλυβου, όπου η Δέσποινα Βανδή αγόρασε παραδοσιακά προϊόντα, ενώ συναντήθηκε και για φαγητό με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο – ο οποίος κατάγεται από τον Μόλυβο – και τον Κώστα Μαρτάκη ο οποίος επίσης βρισκόταν στο νησί.


Μπορεί να ολοκλήρωσε τις διακοπές της στη Λέσβο,  αλλά η Δέσποινα Βανδή εξακολουθεί να ξεσηκώνει τους θαυμαστές της, με φωτογραφίες της από την παραλία!

Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να μην αποβιβάστηκε στον Πειραιά, αλλά να έκανε ακόμη μια στάση… στο επόμενο νησί, τη Χίο.


Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτο της από την παραλία, φορώντας ένα κιμονό κι αφήνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της σε κοινή θέα, κι έγραψε: «Αυτή η ώρα δίπλα στη θάλασσα είναι μαγική!»