Κ. Αστυρακάκης: «Ακυρώνονται εκδηλώσεις από την αδιαφορία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Λέσβου»

Ανακοίνωση από τον Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας- Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Λέσβου


Τα προβλήματα που έχουμε κάθε καλοκαίρι στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε εκδηλώσεις παράδοσης στα χωριά μας όπως η γιορτή σαρδέλας, γιορτή ούζου, γιορτή παπαλίνας, γιορτή τράτας κλπ αλλά και να μεταφέρουμε τα μουσικά και χορευτικά τμήματα του Δήμου στα χωριά προκειμένου να διασκεδάσουν τους συμπολίτες μας –φέτος δυστυχώς είναι ανυπέρβλητα και δημιουργούνται από τον ίδιο άνθρωπο και συγκεκριμένα από τον Κουνιαρέλλη Ηλία Αντιδήμαρχο καθαριότητας.
Αρνείται στην απάντησή του στο αίτημά μας που σας επισυνάπτουμε να διαθέσει οδηγό. Πρόσφατα όπως δημοσιεύσανε όλες οι εφημερίδες προσελήφθησαν επιπλέον 15 οδηγοί με την διαδικασία των «δίμηνων».
Οι εκδηλώσεις που οδεύουν προς ακύρωση φέτος όπως θα δείτε στην αίτησή μας που σας επισυνάπτουμε εκτός από γιορτές παράδοσης αφορούν και μεταφορά φωτοαντίγραφων έργων του μεγάλου λαϊκού μας ζωγράφου Θεόφιλου αφού φέτος τον τιμούμε 80 χρόνια μετά τον θάνατό του καθώς και τα θεσμοθετημένα παγκόσμιας εμβέλειας και συμμετοχής μαθήματα όπερας   από την παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σέριλ Στούντερ που πραγματοποιούνται κάθε Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και που για πρώτη φορά φέτος θα δώσουν μια παράσταση στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου.

 Ο υπηρέτης και εκφραστής του πιο άθλιου πελατιακού συστήματος στον τόπο μας Κουνιαρέλλης Ηλίας συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον τόπο ευτυχώς για μόνο ενάμισι μήνα ακόμα. Επισημαίνω στους αρμόδιου Γεωγραφικούς Αντιδημάρχους, στους Προέδρους και στους κατοίκους των αντίστοιχων χωριών πως η ευθύνη ματαίωσης των εκδηλώσεων βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Παιδείας- Πολιτισμού & Αθλητισμού
Δήμου Λέσβου

Κωνσταντίνος Αστυρακάκης