Ο Δήμος Αναστασιαδης σήμερα στην Μαρίνα Μυτιλήνης για μια μοναδική συναυλία

Ο Δήμος Αναστασιάδης στην Μαρίνα Μυτιλήνης σήμερα στις 21:30 !


Έχοντας στις αποσκευές του τις sold out ζωντανές εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που ενθουσίασαν χιλιάδες κόσμο και μια σειρά δισκογραφικών επιτυχιών («Μείνε δίπλα μου», «Βουτιά στο κενό», “Πάντα και παντού μαζί σου”, “Σ’ έχω ανάγκη”, "Με σένα πλάι μου", "Χτίσε μια γέφυρα", "Τώρα", "Ψέματα", "Τάσεις Καταστροφής", "Αντίθετη Τροχιά", "Αν μʼ αγαπάς", "Σε κάθε τέλος και μια αρχή", "Εσύ", "Μια προσευχή για να ʽρθεις", "3 λάθη", κ.α.), μας ταξιδεύει στις κρυφές του σκέψεις, στα αληθινά κομμάτια του εαυτού του αλλά και της παρέας του, που δεν είναι άλλη από όλους εμάς.

Ο Δήμος Αναστασιάδης ξεφεύγει από τις δεσμεύσεις και μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες, ίσως τις καλύτερες που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια!

Ο νέος δημιουργός δεν επαναπαύτηκε στη τεράστια επιτυχία των άλμπουμ του και τολμά να πειραματιστεί και να ρισκάρει τόσο στο επίπεδο της σύνθεσης, όσο και στο επίπεδο της live εμφάνισής του. Η μοναδική του ενέργεια διαπερνά όλη τη σκηνή και κυρίως όλο το κοινό. Αυτοσχεδιάζει, χορεύει, εξομολογείται, ερωτεύεται και μας παίρνει από το χέρι για να μας βάλει στην δική του μαγική τροχιά. Και μας υπόσχεται συναυλίες που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Μαζί του η Παυλίνα Βουλγαράκη η οποία συμμετείχε για 2 χρόνια στην house band του Σταυρού του Νότου. Περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες το πρώτο δείγμα δουλειάς της με τον τίτλο «Έδώ» σε δικούς της στίχους και μουσική. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη.

Και μια ομάδα εξαίρετων συνεργατών αποτελούμενη από τους: Θάνο Γκιουλετζή (βιολί), Κώστα Γκαγκαστάθη (μπάσο), Μάριο Στέρπη (κιθάρες), Φοίβο Άνθη (τύμπανα) και Φώτη Παπαθεοδώρου (σχεδιασμός ήχου).

Ώρα έναρξης 21:30

Προπώληση Εισιτηρίων: Διαδικτυακά από το www.viva.gr καθώς και από τα Public | Παπασωτηρίου | Ιανός | Seven Spots, σε 150 ηλεκτρονικά και φυσικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, και στην Μυτιλήνη από το Go Cyber | Ερμού 101

Προπώληση Εισιτήριων από την Πέμπτη 10 Ιουλίου

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Δήμος Αναστασιάδης
Live Καλοκαίρι 2014
μαζί του η Παυλίνα Βουλγαράκη
Δευτέρα 21 Ιουλίου στις 21:30
στην Μαρίνα Μυτιλήνης



Κερδίστε πρόσκληση για την συναυλία από τον νέο Best Fm Μυτιλήνης


Ο νέος Best 981 σας στέλνει σήμερα Δευτέρα | 21:30 στην Μαρίνα Μυτιλήνης, για να δείτε Live τον Dimos Anastasiadis για μία και μοναδική συναυλία!

Στείλτε inbox
ΕΔΩ το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνο σας εδώ στην σελίδα του σταθμού στο Facebook, και 10 από εσάς θα κερδίσουν 10 προσκλήσεις για την συναυλία.

Η κλήρωση και τα ονόματα των τυχερών, θα ανακοινωθούν από την σελίδα του σταθμού σήμερα λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!