Ο Δήμαρχος Λέσβου στο 1ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χωρών Λέσβου - Παραλαβή Τιμητικής Διάκρισης

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρακολούθησε την μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο:
«1ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χωρών Λέσβου», που πραγματοποιήθηκε, στο θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης, με τη διοργάνωση της Σχολής Χορού του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, και τη στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO  Πειραιώς και Νήσων.   

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Βουνάτσος παρέλαβε από τη Διευθύντρια Λαϊκού Πολιτισμού & Νεολαίας, κα Γεωργία Παράσχου, εκ μέρους του Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA), τιμητική διάκριση για την προσφορά του στον Άνθρωπο.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον Όμιλο για την UNESCO  Πειραιώς και Νήσων, για την τιμητική προς αυτόν ως άνω διάκριση, συνεχάρη τους διοργανωτές και όλους τους συντελεστές για την αρτιότητα της παρουσίασης της επιτυχημένης και υψηλού επιπέδου αυτής εκδήλωσης και την διατήρηση της πλούσιας παράδοσης του τόπου μας και χάρισε αναμνηστικά δώρα.