Γέμισαν οι παραλίες της Λέσβου το Σαββατοκύριακο…Το L.P στο νέο «akti beach bar» (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο και συγκεκριμένα στις 14:00 άγγιξε έως και τους 33 βαθμούς Κελσίου .. από το πρωί οι παραλίες της Λέσβου γέμισαν από κόσμο.

Οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, σε συνδυασμό με το Σαββατοκύριακο έφεραν στη Λέσβο πλήθος επισκεπτών που αναζητούν λίγη δροσιά στις παραλίες.

Ο κόσμος από διάφορα σημεία της Λέσβου που κατέφθασε γέμισε ξενοδοχεία καταστήματα και εστιατόρια δείχνοντας πως οι τάσεις που υπάρχουν για την τουριστική κίνηση επιβεβαιώνονται και με την προοπτική να κυλήσουν ανάλογα τα πράγματα και τους επόμενους 2,5 μήνες. Κυριολεκτικά εντυπωσιακή η εικόνα στις παραλίες , με μια απέραντη λαοθάλασσα εκμεταλλευόμενη τις υψηλές θερμοκρασίες να βουτά στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

To LesvosPost.com βρέθηκε στο παρθενικό party του νέου beach bar «akti» στο κανόνι Θερμής Λέσβου.

Τουρίστες και Μυτιληνιοί κατέκλυσαν κάθε γωνιά της παραλίας ενώ το γλέντι αν και μεσημέρι άναψε για τα καλά στο «akti beach bar» όπου είχε daylight πάρτι με τον Ηλία Δεμερτζή και τον Νίκο Γιασσακη στα decks.. 

Φυσικά πολλές παραλίες της Λέσβου το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτες με τα μαγαζιά να παίρνουν μια οικονομική ανάσα αυτό το διήμερο… Τις επόμενες ημέρες εξάλλου ο καιρός αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμός και οι παραλίες να ξαναγεμίσουν από κόσμο..

Το LesvosPost.com θα δεν πάει διακοπές και θα είναι εδώ για να καταγραφεί πλάνα και ρεπορτάζ από την καλοκαιρινή Λέσβο….

Χορηγός επικοινωνίας akti beach bar : LesvosPost.com

*Το βίντεο αποτελεί διαφημιστικό υλικό και καταγράφτηκε χτες 22-6