Πολιτική διαφήμιση: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Αιγαίου Δημήτρης Μαλλιαρός («Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή»)

Ο Δημήτρης Μαλλιαρός γεννήθηκε στη Μυτιλήνη στις 12 Ιανουαρίου 1985, είναι γιος του Γιάννη Μαλλιαρού και της Μαρίας Ces Dominguez, και κατοικεί στο Πλωμάρι.


Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Τεχνολογίας Internet δημόσιου ΙΕΚ, καθώς επίσης έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων marketing και προώθησης.

Εργάζεται στο χώρο της τεχνολογίας και του διαδικτύου από το 2001, το 2011 ίδρυσε ατομική επιχείριση, με αντικείμενο την σχεδίαση ιστοσελίδων, την τουριστική προώθηση και την ειδησεογραφία της Λέσβου.

Βιώνοντας τις συνέπειες του Καλλικράτη και της μαράζωσης, αποφάσισε να αναλάβει τις ευθύνες του ως πολίτης, μετέχοντας ακόμη πιο ενεργά και επιλέγοντας τον συνδυασμό της Αγλαΐας Κυρίτση, εκτιμώντας και συνυπολογίζοντας για την επιλογή αυτή, το ότι ο συνδυασμός αυτός έχει στελεχωθεί από ανθρώπους άφθαρτους, συνεπείς, με αριστερή συνείδηση και όραμα για τη Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο.

Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσιπρα και το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς Μανώλη Γλέζο
Από την συνέντευξη τύπου του συνδυασμού «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή»




Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


Χρησιμοποιήστε το hashtag #EklogesLesvosLesvosPost και δείτε όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com, plomarinews.gr, και η εταιρεία παραγωγής lesvoslive.gr