Όταν τα λόγια δεν μένουν στα λόγια...Η συμβολική κίνηση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Λέσβου Ανδρέα Καρασαρίνη

Την ευχαρίστησή τους μέσω προσωπικού λογαριασμού στο Fb έκανε η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στο μέλος και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον Φωτή Ξύδα Ανδρέα Καρασαρίνη γιατί τα χρήματα που ηταν να δώσει στο ταχυδρομείο ή σε εταιρίες για να σταλούν ψηφοδέλτια τα έδωσε σε μορφή τροφίμων στην άμεση ομάδα στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ».

Μία ενέργεια που την είχε ανακοινώσει ο ίδιος πριν από 10 ημέρες στο Fb , καλώντας όλους τους συνυποψηφίους να το πράξουν και σε άλλες ομάδες.

Ο ίδιος σε επικοινωνία μαζί μας , μας είπε ότι την συμβολική κίνηση αυτή την ονόμασε «Μοιράζουμε χαμόγελα και όχι ψηφοδέλτια» με την προοπτική αφενός να στηρίξει τους συνανθρώπους μας και δεύτερον για να δείξει ότι θέλει μία διαφορετική είδους αυτοδιοίκηση.

Ο υποψήφιος μας είπε ότι προτίμησε να δώσει χαρά σε 33 οικογένειες για κάποιες ημέρες , παρά να ξοδέψει χαρτί για ψηφοδέλτια, γιατί δεν πιστεύει σε αυτή την κίνηση.


Τέλος, μας είπε ότι είτε πάρει έναν σταυρό ,είτε 10 η ουσία είναι να εκλεγούν άνθρωποι που θα δουλέψουν και θα έχουν μεράκι για την Λέσβο μας